Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Στρατηγική Συνεργασία PepsiCo Hellas και ΕΨΑ

Η PepsiCo Hellas επαναπατρίζει την παραγωγή των αναψυκτικών ΗΒΗ

Στρατηγική Συνεργασία PepsiCo Hellas και ΕΨΑ

Η PepsiCo Hellas ανακοινώνει τη μεταφορά της παραγωγής τωνεμβληματικών αναψυκτικών τηςΗΒΗ(αφορά τη συσκευασία κουτιώναλουμινίου) στην Ελλάδα,τα οποία και θα συσκευάζονται πλέον στις εγκαταστάσεις της ΕΨΑ στο Βόλο,απότην Άνοιξη του 2023.

Η PepsiCo Hellas πιστή στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της προχωράει σε  στρατηγική συνεργασία με την ΕΨΑ, μέσα από την οποία υλοποιεί μία ακόμη δέσμευσή της, αυτήντου επαναπατρισμού της παραγωγής των αναψυκτικών ΗΒΗσε συνεργασία με μία  εμβληματική Ελληνική εταιρία.

«Είναι  εξαιρετικά σημαντικό και αισιόδοξο μέσα στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα η οικονομική κρίση, η πανδημία, ο πόλεμος, η τεράστια ενεργειακή κρίση, να υλοποιούνται επενδυτικές κινήσεις που προωθούν την εγχώρια ανάπτυξη και την παραγωγική δυνατότητα της Ελλάδας και σηματοδοτούν τη μετάβαση σε μία πιο βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη. Είμαστε  ιδιαίτερα χαρούμενοι και για τη σημαντική συνεργασία με την ΕΨΑ αλλά και για την επαναφορά της παραγωγής των αναψυκτικών ΗΒΗ στη χώρα μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα και ουσιαστικά την παραγωγική και αναπτυξιακή δυναμική της Ελλάδας.» υπογράμμισε ηΓενική Διευθύντρια της PepsiCo Hellas, Δέσποινα Τσαγγάρη.    

«Είμαστε πολύ περήφανοι που η Pepsico Hellas εμπιστεύτηκε την ΕΨΑ για την παραγωγή των αναψυκτικών HBH, επιβεβαιώνοντας έτσι την αξιοπιστία και την ποιότητα των παραγωγικών μας εγκαταστάσεων, αναγνωρίζοντας τις επενδύσεις μας σε σύγχρονο εξοπλισμό. Η ΕΨΑ, μια ελληνική εταιρεία από το 1924, έρχεται πιο κοντά με την ΗΒΗ, ένα brand που πλησιάζει και αυτό τον ένα αιώνα ζωής. Τα υψηλά πρότυπα που βάζουμε στην παραγωγή είναι δεδομένα και είναι κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους με τις απαιτήσεις τηςPepsicoHellas» σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΨΑ, Μιχάλης Τσαούτος.

Η ΗΒΗ είναι ένα ιστορικό προϊόν της PepsiCo Hellasπου κυκλοφορεί από το 1926 στην Ελληνική Αγοράκαι περιλαμβάνει αναψυκτικά με γεύσεις, mixers και χυμούς.

Παράλληλα με τη μεταφορά της παραγωγής στην Ελλάδα,η PepsiCo Hellas θα προχωρήσει και στον εικαστικό επανασχεδιασμότων συσκευασιών της ΗΒΗ (νέες ανανεωμένες συσκευασίες) καθώς και στην αλλαγή της φόρμουλας του πορτοκαλιού με νέα υπέροχη γεύση πιο κοντά στις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.

Σχετικά με την PepsiCo

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2021 ξεπέρασε τα 79 δις και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα Frito – Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker και Tropicana. Η γκάμα των προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, εκ των οποίων οι 23 μάρκες φέρνουν η καθεμία περισσότερο από $1δις τζίρο σε πωλήσεις. Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η φιλοσοφία μας “Winning with Purpose” – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα, τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενούς μας σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα, που επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και τους μετόχους της.

Σχετικά με την ΕΨΑ

Η ΕΨΑ είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα την Αγριά Βόλου που παράγει ποιοτικά αναψυκτικά από το 1924. Παραμένει πιστή στις αξίες της για τη δημιουργία αυθεντικών προϊόντων, με μοναδικές γεύσεις, και έχει χαρακτήρα που αγκαλιάζει και εκφράζει γνήσια τις συνήθειες και την κουλτούρα των Ελλήνων. Προτεραιότητα της είναι η παραγωγή προϊόντων με σεβασμό στους καταναλωτές της, αλλά και στο περιβάλλον, υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές στην παραγωγή. Με ένα ευρύ κωδικολόγιοιδιαίτερων γεύσεων, καθώς και με επετειακά -specialedition- προϊόντα, η ΕΨΑ είναι σίγουρο ότι ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ