Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Σε κλίμα ενότητας το πρώτο ΔΣ της ΕΘΕΑΣ

Οι αποφάσεις του πρώτου ΔΣ της ΕΘΕΑΣ.

Σε κλίμα ομοθυμίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΕΑΣ. Το Σώμα αφού συζήτησε τα τρέχοντα θέματα της Οργάνωσης, προχώρησε στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, με έμφαση στις κινήσεις και πρωτοβουλίες που το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να αναληφθούν.

Με οδηγό τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και στην βάση των συμπερασμάτων αυτής, το Σώμα αποφάσισε στην επικείμενη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥπΑΑΤ, η οποία έχει χρονικά προσδιοριστεί για τις αμέσως επόμενες ημέρες του Πάσχα, να τεθούν τα μείζονα ζητήματα που με ένταση απασχολούν τον αγροτικό χώρο και το συνεταιριστικό κίνημα.

Επίσης, τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων και οργανωτικά θέματα που άπτονται της συμμετοχής της ΕΘΕΑΣ και των συνεταιρισμών της χώρας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς η ΕΘΕΑΣ φιλοδοξεί να αποτελέσει εργαλείο συνδιαμόρφωσης πολιτικών υπέρ των παραγωγών.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε ακόμη ο ορισμός των εκπροσώπων σε επιτροπές, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην συγκρότηση παραρτημάτων της ΕΘΕΑΣ με συμμετοχή και εκπροσώπηση σε κάθε περιφερειακή ενότητα των μικρών συνεταιρισμών, αλλά και σύσταση των εθνικών επιτροπών προϊόντων.

Ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Παύλος Σατολιάς δήλωσε: «Με αίσθημα ευθύνης και με πλήρη συναίσθηση έναντι του ρόλου και της ευθύνης που έχουμε αναλάβει προχωράμε ενωμένοι πλέον με σταθερά και ασφαλή βήματα στην υλοποίηση του σχεδιασμού μας». 

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ