Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Σεμινάριο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΥ

Η αμπελοκαλλιέργεια είναι πολύ διαδεδομένη και ταχέως αναπτυσσόμενη καλλιέργεια στη χώρα μας. Τα ελληνικά κρασιά κερδίζουν συνεχώς έδαφος και διακρίσεις στις διεθνείς αγορές. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση βασικών τρόπων βιολογικής καλλιέργειας της αμπέλου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος και την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας απαλλαγμένων από χημικά υπολείμματα και επιβλαβείς ουσίες. Απευθύνεται σε: Γεωπόνους, Aμπελουργούς, Οινολόγους, Νέους Βιοκαλλιεργητές, Επιστήμονες Τροφίμων, Συμβούλους επιχειρήσεων και όποιον άλλο ενδιαφέρεται για το αντικείμενο. Ημερομηνία διεξαγωγής – Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, ώρες 17:00-20:00
Τρόπος διεξαγωγής
-Μέσω ZOOM σε Real time με τον εκπαιδευτή

Εγγραφή
https://bit.ly/registerbiograpes

Κόστος: 98€

Εγγραφές μέχρι 1 Απριλίου και ώρα 14:00!
* Το σεμινάριο θα διεξαχθεί εφόσον συμπληρωθεί ο επιθυμητός αριθμός συμμετεχόντων.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Παρέχεται έκπτωση 10% στις εξής κατηγορίες:
1. Associate members του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ (επικοινωνήστε για να μάθετε πως)
2. Πελάτες του Οργανισμού Πιστοποίησης και Ελέγχου ΔΗΩ
3. Μέλη Π.Ε.Π.Τ.E.Γ. (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολoγικής Εκπαίδευσης Γεωτεχνικών)

Στείλτε εμαιλ στο in…@insteco.gr με ΑΦΜ και ονοματεπώνυμο και θα λάβετε τον εκπτωτικό κωδικό!

Τηλ. επικοινωνίας: 6936904317

Το σεμινάριο διεξάγεται από το Ινστιτούτο Οικολογικής Γεωργίας ΔΗΩ
Εισηγητής
Ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης είναι γεωπόνος, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας. Από το 2009, εργάζεται στον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ ως ελεγκτής μονάδων φυτικής παραγωγής και παρασκευαστικής δραστηριότητας αλλά και ως αξιολογητής έκδοσης εγγράφων πιστοποίησης. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και σε ημερίδες ενημέρωσης και σεμινάρια που απευθύνονταν κυρίως σε επίδοξους βιοκαλλιεργητές, καταναλωτές, σχολεία κ.α. Από το 2014 συμμετέχει ως μέλος του Δ.Σ. στο Μεσογειακό τμήμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Βιολογική Γεωργία (IFOAM AgriBioMediterraneo) και από το 2015 στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό τμήμα (IFOAM Organics Europe).

Ενδεικτικά, η θεματολογία του σεμιναρίου, θα περιλαμβάνει: Γενικά χαρακτηριστικά της αμπέλου Φυσικό περιβάλλον του αμπελώνα Λίπανση της αμπέλου Φυτοπροστασία της αμπέλου Τρύγος και διαχείριση του αμπελώνα μετά τον τρυγητό Κλάδεμα της αμπέλου Ειδικότερα μετά την παρακολούθηση σεμιναρίου ο  αγρότης θα έχει επιπλέον γνώσεις όσον αφορά: Το βέλτιστο περιβάλλον για την καλλιέργεια της αμπέλου Τη σωστή διαχείριση του εδάφους του αμπελώνα Την σωστή θρεπτική κατάσταση για ικανοποιητική και ισορροπημένη καρποφορία της αμπέλου Τον έγκαιρο εντοπισμό, τη σωστή κατά το δυνατό διάγνωση και αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών της αμπέλου Τη συγκομιδή και τη βέλτιστη διαχείριση του αμπελώνα μετά τον τρύγο  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Πακέτο σημειώσεων εισηγητή Δωρεάν ατομική συνάντηση για επιπλέον απορίες Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ