Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Πρόγραμμα «Αγροανέλιξη – Βόρεια Εύβοια»

Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Αγροανέλιξη – Βόρεια Εύβοια» του οργανισμού«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»,που στόχο έχει να υποστηρίξει τη δημιουργία μεταποιημένων προϊόντων τροφίμων στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη δράση από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα26 Σεπτεμβρίου.

Μετά από τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν, 10παραγωγοί-κτηνοτρόφοι-μελισσοκόμοι θα επιλεγούν για να συμμετέχουν σε ένα κλειστό πρόγραμμα υποστήριξης, το οποίο θα περιλαμβάνει:

  • Εκπαιδευτικά εργαστήριαμε εστίαση στους τομείς της ανάπτυξης προϊόντων τροφίμων, τουmarketing, των πωλήσεων και των εξαγωγών.
  • Εξειδικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), βασισμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα.
  • Επιδότηση ανά συμμετέχοντα. Το ποσό της επιδότησης δύναται να φτάσει έως και τα 5.000€ ανά συμμετέχοντα, συνδέεται με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια του προγράμματος και μπορεί να αξιοποιηθεί για την αγορά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών.

Δήλωση συμμετοχών εδώωέως τηΔευτέρα 26/9.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο σύνολο δράσεων που υλοποιεί ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» στην περιοχή,  στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ActionAid για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Η δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας υλοποιείται από την ActionAid σε συνεργασία με τους οργανισμούς  ΑΡΓΩ Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας, Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και Science Communication (SciCo) με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας του ΙΣΝ.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ