Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Προσλαμβάνει γεωπόνους για ζημιές ο ΕΛΓΑ

Σε ανάρτηση σου στο facebook ο πρόεδρος κ.Ανδρέας Λυκουρέντζος αναφέρει:

ΕΛ.Γ.Α.: ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

Σφοδρότατες χαλαζοπτώσεις έπληξαν από χθές τις αγροτικές καλλιέργειες,σε εκτεταμένες περιοχές της Ημαθίας και της Πέλλας,με καταστροφικές συνέπειες για τους παραγωγούς μας.Είμαι ήδη ενημερωμένος και σε τηλεφωνική συνεργασία μου σήμερα με τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Τζαμτζή Δάνη,Κώστα Καλαϊτζίδη,τους Βουλευτές Ημαθίας και Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας,τους Δημάρχους και Αντιδημάρχους και μαζί με την Μαρία Παπά-προϊσταμένη του Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α.Βέροιας-σχεδιάσαμε και υλοποιούμε την αντιμετώπιση της κατάστασης

.????Ξεκίνησαν ήδη οι επισημάνσεις από τα στελέχη του Οργανισμού.Η κ.Προϊσταμένη με τους συνεργάτες της ήταν από το πρωΐ σήμερα στις πληγείσες περιοχές και ενημερώθηκε στο πεδίο από τους αγρότες.

????Προχωράμε άμεσα σε αναγγελίες των ζημιών και στη διαδικασία της υποβολής δηλώσεων ζημίας από τους παραγωγούς.

????Τη Δευτέρα ενισχύεται το Υποκατάστημα με εκτάκτους υπαλλήλους Γεωπόνους-εκτιμητές

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι lykourentzos-1.jpg

????

Έχω πάρει ως ΕΛ.Γ.Α. έγκριση απο το Συμβούλιο της Επικράτειας κατ´εξαίρεση-λόγω ζημιών από καιρικά φαινόμενα-για προσλήψεις εκτός των απαγορεύσεων,λόγω εκλογών.

????Λυπάμαι ειλικρινά για τις καταστρεπτικές χαλαζοπτώσεις αλλά η κλιματική κρίση επιβάλλει αποφάσεις δύσκολες και υψηλού κόστους.Εμείς,είμαστε ήδη εκεί στο πεδίο των ζημιών και από Δευτέρα με σκληρή δουλειά,για να στηρίξουμε τους δοκιμαζόμενους παραγωγούς μας.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ