Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Προβολή των υποψήφιων γεωτεχνικών ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών από ΓΕΩΤΕΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ενόψει της διεξαγωγής στην χώρα μας των αυτοδιοικητικών εκλογών (Δήμοι και Περιφέρειες), στις 8 Οκτωβρίου 2023, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) αποφάσισε να διαθέσει χώρο στον ιστότοπό του σε όλους τους υποψήφιους γεωτεχνικούς, για τη δωρεάν προβολή του βιογραφικού τους και συνοπτικού κειμένου των απόψεών τους.Το ενημερωτικό αρχείο που θα αναρτήσουν οι υποψήφιοι γεωτεχνικοί θα είναι διαθέσιμο επιλέγοντας το κουμπί με τίτλο «Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023» στο ιστότοπο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε..
Οι υποψήφιοι, από σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2023, έχουν τη δυνατότητα να αναρτήσουν τα κείμενά τους (που μπορεί να περιλαμβάνουν φωτογραφία τους, το λογότυπο του συνδυασμού στον οποίο μετέχουν κ.λπ.), αφού εισέρθουν στο onlinegeotee.gr με τους κωδικούς τους και, ακολουθώντας την επιλογή Μέλη -> Υποψηφιότητες Αυτοδιοικητικών. Το αρχείο με το ενημερωτικό υλικό που θα αναρτούν οι υποψήφιοι γεωτεχνικού θα πρέπει να έχει τη μορφή pdf και μέγιστο μέγεθος τα 0,5 ΜΒ.

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. πιστεύει ακράδαντα ότι οι γεωτεχνικοί μέλη του που θα εκλεγούν στους Δήμους και στις Περιφέρειες όλης της χώρας, μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά, με την επιστημονική γνώση και την επαγγελματική εμπειρία που διαθέτουν, στην προώθηση των θεμάτων και την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Απο το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ