Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

ΠΟΓΕΔΥ: Ο αδιόρθωτος υπό προθεσμία Συντονιστής Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας συνεχίζει τις αυθαιρεσίες

Εκτοξεύει πυρά με ανακοίνωση της η ΠΟΓΕΔΥ, αναλυτικότερα: 

Με σωρεία εσκεμμένων λαθών που έχουν ως στόχευση την υποβάθμιση και ακύρωση στην ουσία της ΠΝΠ, η ΑΔΗ-ΔΜ προχώρησε στην δημοσίευσή της με αριθμ. οικ.: 113291/13-9-2021 Διαπιστωτικής Πράξης του Συντονιστή της για τη μεταφορά των Δασικών υπαλλήλων στο Υ.Π.ΕΝ.. Αν και είχαν γίνει γνωστές σε προγενέστερο χρόνο οι προθέσεις της ΑΔΗ-ΔΜ να δημιουργηθούν τετελεσμένα παραγκωνίζοντας τις εφαρμοστικές Διατάξεις της ΠΝΠ που είναι Νόμος του Κράτους και παρά τις επισημάνσεις των οικείων Υπηρεσιών, με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο προέβη ως κράτος και εν κράτη στις δικές της μεθοδεύσεις.

Προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι ενώ ψυχορραγεί η απολυταρχικού τύπου εξουσία του Συντονιστή, όχι μόνο δεν φοβάται για τυχόν κυρώσεις για τις πράξεις δόλου και αυθαιρεσίας που εμπεριέχει η Διαπιστωτική Πράξη και αφορούν στην αυθαίρετη μετακίνηση υπαλλήλων των Δασικών Υπηρεσιών με αποφάσεις εκδοθείσες μετά την 1η Αυγούστου 2021, αντίθετα προσπαθεί να την επιβάλλει, υποσκελίζοντας τις αποφάσεις της Συντεταγμένης Πολιτείας.

Επειδή η αυθαιρεσία δεν μπορεί να γίνει πλέον ανεκτή, περιμένουμε τις αναμενόμενες αντιδράσεις των ΥΠΕΝ και ΥΠΕΣ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι και οι έξι Συντονιστές πλην του αναφερόμενου, τήρησαν πλήρως τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος.

Επειδή οι δυνάστες έχουν καταργηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων, η ΠΟΓΕΔΥ ενημέρωσε τους Νομικούς της να προχωρήσουν και στις προβλεπόμενες από το Νόμο Δικαστικές διαδικασίες για τα πεπραγμένα του Συντονιστή Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας.

«Η τυραννία έλαβε τέλος…. ας το πάρουν απόφαση»

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ