Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Παραμένει ο Λυκουρέντζος,αποχωρεί ο Δούκας από τον ΕΛΓΑ,ενώ δόθηκε παράταση στην πληρωμή εισφοράς 2021

Ενώ παράταση πήρε η ασφαλιστική εισφορά για το 2021.

Η έκπληξη προήλθε στην θέση του αντιπροέδρου και στην αναντικατάσταση του κου Νικόλαου Δούκα από τον κο Γεώργιο Φερετζάνη από 1/12, με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά, ενώ παρατείνεται η θητεία του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Αναλυτικά,

Η σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος– Ανδρέας Λυκουρέντζος, Αντιπρόεδρος – Γεώργιος Φερετζάνης, Τακτικά Μέλη – Χρήστος Γιαννακάκης, Αικατερίνη Δαρδαμάνη, Χαρίκλεια Ζησίμου(κτηνίατρος), Μιχαήλ Στογιάννος, Ελισσάβετ Καλκανδή.

Αναπληρωματικά μέλη: Δημήτριο Δελημήτης, Βασιλική Λουρίδα , υπάλληλο του ιδίου κλάδου και Υπουργείου,Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο Οικονομολόγο εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργείου,Βασίλειο Δελησταμάτη, Δημήτριος Κοντός.

Βλέπουμε ότι στο ΔΣ παραμένουν για τα επόμενα τρία χρόνια οι:

*ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ο.Π. Ημαθίας, Χρήστος Γιαννακάκης από Βέροια,

*οι 2 εκπρόσωποι του ΓΕΩΤΕΕ ο γεωπόνος από Αθήνα κος Μιχάλης Στογιάννος και ο αναπληρωτής κτηνίατρος Βασίλειος Δελησταμάτης ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.,

*η Χαρίκλεια Ζησίμου κτηνίατρος και *η Βασιλική Λουρίδα γεωπόνος

Να θυμίσουμε ότι στο προηγούμενο ΔΣ ήταν οι: Η αναπληρώτριά κα Ευσταθία Κυροδήμου Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό, υπάλληλο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., εκπρόσωπο του ιδίου Υπουργείου. Ο Κωνσταντίνος Ψυχίδης , αιρετός εκπρόσωπος του τακτικού προσωπικού του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Βασιλική Ντούπη  αιρετή εκ πρόσωπο του ιδίου προσωπικού.

Γιώργος Αν. Φερετζάνης
ΕΛΓΑ νέος αντιπρόεδρος και Δικηγόρος,
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων με την Κίνηση Πολιτών
Στογιάννος Μιχάλης τέως πρόεδρος ΠΕΕΓΕΠ, μέλος ΓΕΩΤΕΕ
Λυκουρέντζος-Γιαννακάκης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Παράταση πήρε η ασφαλιστική εισφορά για το 2021

Την παράταση του χρόνου καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ για το 2021 αποφασίστηκε με κοινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικώνκαι του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία ορίζεται η «Διαδικασία υποβολής της ετήσιας Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής, σε εφαρμογή του ν. 3877/2010 (Α’ 160), τρόποι καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) και Ασφαλιστική Ενημερότητα» (Β’ 1239)».

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, ο χρόνος της εμπρόθεσμης καταβολής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2021 ορίζεται η 15η Δεκεμβρίου 2022.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ