Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Παράταση αιτήσεων αρδευτικών σχεδίων βελτίωσης μέχρι 30 Σεπτέμβρη

Αναμενόμενη ήταν η παράταση που δόθηκε μέχρι τον Σεπτέμβριο,  στην κατάθεση των αιτήσεων για τα αρδευτικά σχέδια βελτίωσης ( δράση 4.1.2) όπως άλλωστε το είχαμε γράψει στο φύλλο της «ΑγροΈκφρασης», που κυκλοφορεί στα περίπτερα και επιβεβαιωθήκαμε.

Πάντως, η αποτυχία του σχετικού  προγράμματος αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μέχρι την Παρασκευή 9/7 οι εγγραφές είχαν φθάσει μόνο τις 290, ενώ οι οριστικοποιήσεις στις 0. Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα έληγε κανονικά στις15/7.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ αναφέρονται τα εξής: 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ αναφέρεται: ” Αναλυτικότερα,για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων στήριξης ως καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής (οριστικοποίησης στο ΠΣΚΕ) ορίζεται η 30/09/2021 και ώρα 13.00 ενώ αιτήματα από-οριστικοποίησης γίνονται δεκτά έως τις 27/09/2021 με εμπρόθεσμη υποβολή αιτήματος στην τεχνική υποστήριξη (helpdesk) του ΠΣΚΕ, εντός της εφαρμογής www.ependyseis.gr .  Μετά την ηλεκτρονική υποβολή οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του φυσικού προσώπου ή της έδρας του νομικού προσώπου ή συλλογικού σχήματος, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φυσικού φακέλου ορίζεται η Τρίτη, 12/10/2021.”

Άλλη μια δικαίωση για τους επιλαχόντες των σχεδίων βελτίωσης και την επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας που είχαν ζητήσει την μεταφορά των χρημάτων με σκοπό την άμεση απορρόφησή τους στους επιλαχόντες του μέτρου 4.1.1 και την προκήρυξη των αρδευτικών να βγει το 2022.

Ντίνος Μακάς

Δείτε παλιότερη και αρχική για το συγκεκριμένο πρόγραμμα:

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ