Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Ο Όμιλος Syngenta αναγνωρίζεται ως κορυφαίος εργοδότης στον τομέα της γεωργίας το 2023

Ο Όμιλος Syngenta έχει την τιμή να αναγνωρίζεται και πάλι ως ένας από τους πέντε κορυφαίους εργοδότες στον κόσμο στην Έρευνα Επιστημονικής Καριέρας Κορυφαίων Εργοδοτών του 2023, αντικατοπτρίζοντας τη συνεχή δέσμευσή του προς τους εργαζομένους του, την έρευνα και ανάπτυξη, τη συνεργασία και την ηγεσία της καινοτομίας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο όμιλος Syngenta ανακηρύσσεται και πάλι ως ο #1 εργοδότης γεωργικών προϊόντων», λέει ο Trevor Hohls, Global Head of Seeds Development. «Είμαστε υπερήφανοι για το κοινό όραμα να γίνουμε η πιο ποικιλόμορφη, αξιόπιστη και καινοτόμος ομάδα που δεσμεύεται να οδηγεί την επιτυχία των αγροτών. Αυτή η συνεχόμενη αναγνώριση είναι ένας εκπληκτικός φόρος τιμής σε όλους τους υπαλλήλους μας που ζουν αυτήν την αποστολή κάθε μέρα». Ο Όμιλος Syngenta απασχολεί 59.000 άτομα σε περισσότερες από 100 χώρες και εργάζεται καθημερινά για τον διαρκώς απαιτητικό στόχο της διατροφής των 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στη Γη.

Πρόσφατα, η Syngenta Seeds διοργάνωσε ένα μεγάλο άνοιγμα για το Κέντρο Καινοτομίας Έρευνας και Ανάπτυξης στη Μάλτα του Ιλινόις, το οποίο ενώνει ένα συνδεδεμένο, σύγχρονο οικοσύστημα με περισσότερες από 150 τοποθεσίες Ε&Α και παραγωγής της Syngenta παγκοσμίως και αποτελεί παράδειγμα της ετήσιας επένδυσης 1,48 δισεκατομμυρίων δολαρίων της εταιρείας παγκοσμίως. «Κλειδί για την επιτυχία αυτής της νέας και των άλλων εγκαταστάσεων μας θα είναι η προσέλκυση και η διατήρηση κορυφαίων ταλέντων», λέει ο Warren Kruger, Επικεφαλής Ανάπτυξης Σπόρων αγροκαλλιεργειών, Βόρεια Αμερική στη Syngenta. «Ξεκινά με την παροχή ενός εργασιακού περιβάλλοντος που είναι ταυτόχρονα προκλητικό και ικανοποιητικό, παρέχοντας στις ομάδες πρόσβαση στην πιο πρόσφατη τεχνολογία και παρέχοντας υποστήριξη από μια ηγετική ομάδα που εκτιμά, προωθεί και αναγνωρίζει την καινοτομία». «Κατανοούμε ότι αν θέλουμε να είμαστε μια δύναμη καινοτομίας, η προσπάθεια θα καθοδηγηθεί από εφευρέτες, επιχειρηματίες και ερευνητές τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα που θέλουν να συνεργαστούν με τη Syngenta και να φέρουν νέες προσεγγίσεις και λύσεις σε κάθε τομέα σε όλο τον κόσμο. », προσθέτει ο Hohls. «Καθώς συγχρονίζουμε τις εγκαταστάσεις και συγκεντρώνουμε τα καλύτερα ταλέντα του κόσμου, δημιουργούμε πραγματικά ένα λαμπρότερο μέλλον». Η επένδυση στην καινοτομία και το εξαιρετικό ταλέντο αποτέλεσε μοχλό ανάπτυξης για τον Όμιλο Syngenta τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο μέλλον. Η Syngenta διερευνά τεχνολογίες ανάπτυξης όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση και η βαθιά μάθηση, καθώς και την αξία που μπορούν να προσφέρουν στη γεωργία. «Για να επιτύχουμε τους στόχους μας, οι επιστημονικές μας ομάδες πρέπει να συνεχίσουν να αναζητούν καλύτερους τρόπους για να κατακτήσουν την τέχνη μας και να βελτιώσουν τις δεξιότητές μας», δήλωσε η Camilla Corsi, Global Head of Research στη Syngenta Crop Protection. «Αυτό είναι απαραίτητο καθώς επιδιώκουμε τις προόδους και τις καινοτομίες που θα είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούμε στις διατροφικές απαιτήσεις ενός αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού και να το κάνουμε με τρόπο βιώσιμο για τις μελλοντικές γενιές».

Σχετικά με το Syngenta Group

Ο Όμιλος Syngenta είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες γεωργικής τεχνολογίας στον κόσμο, με τις ρίζες του να χρονολογούνται περισσότερα από 250 χρόνια. Με περισσότερους από 59.000 υπαλλήλους, που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες, η εταιρεία προσπαθεί να μεταμορφώσει τη γεωργία με επιστημονικές, τεχνολογικές καινοτομίες για να προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα και τρόφιμα υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα καταπολεμά την κλιματική αλλαγή και αποκαθιστά τη φύση. Ο Όμιλος Syngenta συνεργάζεται με αγρότες για να ενεργοποιήσει το Regenerative Agriculture – ένα σύστημα παραγωγής τροφίμων με βάση τα αποτελέσματα που θρέφει και αποκαθιστά την υγεία του εδάφους, προστατεύει το κλίμα και τους υδάτινους πόρους και τη βιοποικιλότητα και ενισχύει την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των αγροκτημάτων.

Ο Όμιλος Syngenta, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στη Σαγκάη της Κίνας και έχει την έδρα της στην Ελβετία, αντλεί δύναμη από τις τέσσερις επιχειρηματικές του μονάδες: Syngenta Crop Protection , με έδρα την Ελβετία. Syngenta Seeds , με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες; ADAMA® , με έδρα το Ισραήλ. και Syngenta Group China . Μαζί, αυτές οι επιχειρήσεις παρέχουν κορυφαίους στον κλάδο τρόπους εξυπηρέτησης πελατών σε όλο τον κόσμο.

30 Οκτωβρίου 2023, Βασιλεία / Ελβετία

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

Προηγούμενο άρθροΠροδιαγραφές εσπεριδοειδών
Επόμενο άρθροΔοκιμή τρακτέρ Carraro

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ