Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Νέο μέλος στην οικογένεια ΧΙΓΚΑ!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ένα νέο μέλος ανήκει στον όμιλό Χίγκα. Αναλυτικότερα: Τα κορυφαία FERRARI ειδικής καλλιέργειας ανήκουν πλέον στην γκάμα της Εταιρίας, έτοιμα να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις στην δενδροκομία και αμπελουργία. Τα πρώτα μοντέλα βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις μας και σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά και να διαπιστώσετε τα πολλαπλά σημεία υπεροχής που προσφέρουν αυτά τα υψηλής ποιότητας ιταλικά τρακτέρ ικανά να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη του Έλληνα παραγωγού. Μερικά από τα σημεία υπεροχής είναι :

• 4κύλινδρος κινητήρας KOHLER και KUBOTA υδρόψυκτος turbo με ιπποδυνάμεις 50, 75 και 100 hp
• Κιβώτιο ταχυτήτων 16Χ16 με υδραυλική ή μηχανική ρεβέρσα
• Μικρό μεταξόνιο και μικρή ακτίνα στροφής με επιλογή ανάμεσα σε 3 εκδόσεις : AR σπαστό σασσί, RS με στροφή των εμπρόσθιων τροχών και DUALSTEER σπαστό σασσί με στροφή των τροχών για τους πολύ απαιτητικούς σε συνθήκες που απαιτείται εξαιρετικά μικρή ακτίνα στροφής.
• Compact διαστάσεις με χαμηλό ύψος καμπίνας και εξαιρετική αίσθηση ορατότητας και άνεσης που καλύπτει όλες τις δενδροκομικές και αμπελουργικές καλλιέργειες.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας after sales service που μόνο η Γ.ΧΙΓΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε μπορεί να προσφέρει με πλήρη υποστήριξη σε service και ανταλλακτικά.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310780866,2410572420, 2552021012 η εναλλακτικά επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να ενημερωθείτε και να δοκιμάσετε από κοντά τα καινούρια FERRARΙ.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ