Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Νέες τάσεις στη Φυτοπροστασία σε ένα Ευρωπαϊκό περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/11 η εσπερίδα της Κ&Ν Ευθυμιάδης στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα: «Νέες τάσεις στη Φυτοπροστασία σε ένα Ευρωπαϊκό περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο».
Η μεγάλη προσέλευση συνεργατών – γεωπονικών καταστημάτων καθώς επίσης εκπροσώπων Ερευνητικών ιδρυμάτων και Δημόσιων φορέων, χαρακτηρίζει το αυξημένο ενδιαφέρον για το μέλλον της Φυτοπροστασίας στη χώρα μας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιπεριφερειάρχης Χουδετσανάκη Ειρήνη, μιλώντας για τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης στον πρωτογενή τομέα.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν από τον κύριο Βελλή Ελευθέριο, Υπεύθυνος Τμήματος Εγκρίσεων της Κ&Ν Ευθυμιάδης, οι εξελίξεις στις εγκρίσεις των Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων καθώς και το μέλλον των δραστικών ουσιών στην Ευρώπη.

Ακολούθως, ο κύριος Κολυβάς Μιχάλης, Υπεύθυνος Τμήματος Φυτοπροστασίας της Κ&Ν Ευθυμιάδης, μίλησε για τις νέες τάσεις στη φυτοπροστασία στην Ευρώπη και παρουσίασε τη στρατηγική προσέγγιση της εταιρίας.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο κύριος Σμυρνάκης Γιάννης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Καλλιεργειών-Τεχνικής Υποστήριξης και Marketing της Κ&Ν Ευθυμιάδης, παρουσίασε την πρόταση της εταιρίας για την Ολοκληρωμένη Αντιμετώπιση εχθρών στις καλλιέργειες των κηπευτικών και της ελιάς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ