Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Νέα ιστοσελίδα του Παραρτήματος ΓΕΩΤΕΕ ΑΝ.Μ.

Σε ανανέωση σε μια σύγχρονη ιστοσελίδα προέβη το δραστήριο παράρτημα του ΓΕΩΤΕΕ ανατολικής Μακεδονίας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σημειώνει:

Αγαπητοί συνάδελφοι – συνεργάτες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας ιστοσελίδας του Παραρτήματος μας www.geotee-anmak.gr που αντικατέστησε την παλαιότερης τεχνολογίας ιστοσελίδα μας στο ίδιο domain name. Η νέα μας ιστοσελίδα που βασίζεται στην τεχνολογία του WordPress, έγινε προσπάθεια να περιέχει όλο το αναρτημένο υλικό της προηγούμενης ιστοσελίδας (υλικό εκδηλώσεων, πορίσματα ομάδων εργασίας, παρεμβάσεις παραρτήματος, απόψεις μελών κ.α.) και τα στοιχεία της προηγούμενης δομής της ιστοσελίδας, ώστε οι εξοικειωμένοι χρήστες με αυτήν να μπορούν εύκολα να την χρησιμοποιήσουν.

Επιπροσθέτως η ιστοσελίδα μας έχει και τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Είναι εύχρηστη και εύκολα προσβάσιμη από κινητές συσκευές (κινητά, laptop κ.α.).
  • Έχει πολύ περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητες υποδοχής περισσότερων επισκεπτών.
  • Έχει νέες επιλογές όπως η αναρτημένη σε αυτό Δανειστική Βιβλιοθήκη του Παραρτήματος, η δυνατότητα καταχώρησης προσεχών εκδηλώσεων, σημαντικών εγγράφων, κατηγοροποίησης των αναρτήσεων, τρεχόντων θεμάτων, σε πραγματικό χρόνο τον καιρό στην περιοχή κ.α.
  • Ακόμα διατηρεί και τα προηγούμενα χαρακτηριστικά κι επιλογές της, όπως η φιλοξενία των επιστημονικών απόψεων – προτάσεων κι εργασιών μελών μας, τη φιλοξενία του Συλλόγου Γεωπόνων Ν. Καβάλας, την νομοθεσία κ.α.

Η ιστοσελίδα του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. είναι μια δυναμική ιστοσελίδα για Γεωτεχνικούς και όχι μόνο και σκοπός μας είναι να τη βελτιώνουμε και να την ενημερώνουμε συνεχώς, πληροφορώντας έτσι κάθε ενδιαφερόμενο μέσω αυτής. Παράλληλα, φιλοδοξούμε στο να επεκταθεί η υπάρχουσα βάση δεδομένων επιστημονικού χαρακτήρα που είναι καταχωρημένη σε αυτήν, αυξάνοντας την ποικιλία και τη θεματολογία του υλικού που έχει καταχωρηθεί αυτήν.

Σας καλούμε λοιπόν να την επισκεφτείτε, να τη χρησιμοποιήσετε για τις ανάγκες σας και περιμένουμε τόσο τις υποδείξεις σας για τη βελτίωση της, όσο και τις επιστημονικές σας εργασίες, απόψεις και προτάσεις για τον εμπλουτισμό της.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.

του ΓΕΩΤΕ.Ε.

Ανατολικής Μακεδονίας

Ζαφείρης Μυστακίδης

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ