Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Με επιτυχία στην Ελασσόνα η Τεχνική Υποστήριξη από την ‘’ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. στη αντιπροσωπεία των αφών Κιτσιούλη

Η ΔΗΜΗΤΡΑ’ Α.Ε. συνεχίζει τις τεχνικές περιοδείες σε διάφορες περιοχές στο δίκτυο που διαθέτει. Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, διεξήχθη, με απόλυτη επιτυχία με τους νέους τοπικούς συνεργάτες και αντιπρόσωπους, αφούς Κιτσιούλη (Στέλιος,Ευάγγελος,Κων/νος) διοργάνωση της Ημέρας Τεχνικής Υποστήριξης για πελάτες στην περιοχή της Ελασσόνας και ειδικότερα στην έδρα της επιχείρησης στην Δολίχη. 

Με την παρουσία έμπειρων τεχνικών της εταιρίας, η εταιρία προσέφερε δωρεάν έλεγχο σε κατόχους τρακτέρ Lamborghini, Hurlimann και Zetor, καθώς αφιέρωσε χρόνο για την επίλυση προβλημάτων και αποριών τεχνικής φύσεως.

Να σημειωθεί ότι πάνω από 15 γεωργικοί ελκυστήρες Lamborghini, Zetor, Hurlimann ήρθαν για τεχνικό έλεγχο ,ενώ πλήθος κόομου παραβρέθηκε καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης από τις 9 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι.

Βασικός σκοπός της τεχνικής περιοδείας ήταν η υποστήριξη στις ανάγκες των πελατών μας και η σύσφιξη των σχέσεων.

Κατά την Ημέρα Τεχνικής Υποστήριξης – όπως αναφέρει η εταιρεία προσφέρεταιι δωρεάν σε κάθε πελάτη / κάτοχο μηχανημάτων της εταιρίας τα εξής: 

  • Τεχνικό έλεγχο σε κάθε πελάτη, νέο ή παλιό
  • Συμβουλές για καλύτερη συντήρηση
  • Διάγνωση βλαβών
  • Επιτόπια επισκευή μικροπροβλημάτων
  • Πληροφορίες βελτιστοποίησης στην χρήση των μηχανημάτων
Οι αφοί Κιτσιούλη Στέλιος Ευάγγελος, Κων/νος

Το πρόγραμμα της περιοδείας – Ημέρα Τεχνικής Υποστήριξης – θα συνεχιστεί μέσα στο 2023 με πολλές ακόμη στάσεις σε περιοχές ενδιαφέροντος σε όλο το δίκτυο που διαθέτει η εταιρία, δηλαδή σε πάνω από 68 σημεία στην χώρα.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρία Δήμητρα ΑΕ στέκεται κοντά στον αγρότη προσφέροντας συνέπεια και υποστήριξη μετά την πώληση, κάτω από τα στιβαρά χέρια της ηγεσίας του κ.Φίλιππου Γοργία . Μάλιστα παρεβρέθη ο ίδιος στην εκδήλωση της Ελασσόνας, επίσης ο κ Δημοσθένης Δόλλας – Επιθεωρητής πωλήσεων Βορείου Ελλάδος, ο Δημήτριος Μπεμπές Κεντρικής Ελλάδας καθώς και εκπρόσωπος της ΑγροΈκφρασης και του website-agroekfrasi.gr

O Ντίνος Μακάς και οι Κων/νος και Στυλιανός Κιτσιούλης

Επισκεφθείτε το www.demeter.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε  με την εταιρία στο info@demeter.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ