Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, που διοργάνωσε η Bayer Ελλάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, που διοργάνωσε η Bayer Ελλάς στις 7 Φεβρουαρίου, η κορυφαία εταιρεία Βιοεπιστημών με σχεδόν 70 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, για τους εκπροσώπους του Τύπου. Η εκδήλωση, με τίτλο “Connect, Collaborate, Celebrate! The New Year Ahead”, αφιερώθηκε φέτος στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την Bayer στην Ελλάδα, με την Ana Vega να αναλαμβάνει το τιμόνι της εταιρείας ως η νέα Senior Bayer Representative και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Bayer Ελλάς.

Με πίστη στην αποστολή της  για «Υγεία και Τροφή για Όλους», η Bayer Ελλάς επικεντρώνεται στο να διαμορφώσει ένα βιώσιμο και καινοτόμο μέλλον, δημιουργώντας πρωτοποριακές λύσεις για την υγεία και τη διατροφή, διατηρώντας, παράλληλα, μια βαθιά ευθύνη προς τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Η Bayer Ελλάς, έχοντας ως βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τη δέσμευσή της στην ελληνική κοινωνία, αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Με συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα, υποστηρίζει την ανάπτυξη προτάσεων πρόληψης, έγκυρης διάγνωσης και θεραπείας για κρίσιμες ασθένειες, δίνοντας έμφαση στην προσωπική φροντίδα. Ταυτόχρονα, μεριμνά για τη βελτίωση της απόδοσης των καλλιεργειών και τη διασφάλιση υψηλής απόδοσης και ποιότητας σε όλη την αλυσίδα τροφίμου μέσω προϊόντων φυτοπροστασίας, σπόρων υψηλής αξίας και ψηφιακών τεχνολογιών. Επιπλέον, προωθεί τη βιωσιμότητα με μέτρα που στοχεύουν στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, την προώθηση πρακτικών κυκλικής οικονομίας και την προστασία της βιοποικιλότητας. Τέλος, αναπτύσσει μια συντονισμένη προσπάθεια για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, την προώθηση της εκπαίδευσης και την ανάπτυξη δράσεων για την αντιμετώπιση κοινωνικών αναγκών, προσφέροντας παράλληλα τη στήριξή της στις τοπικές κοινότητες, ιδιαίτερα σε καταστάσεις κρίσης.

Η κα Ana Vega, η νέα Senior Bayer Representative και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Bayer Ελλάς,   αναφέρθηκε στο όραμα και τις αξίες μέσα από τη δράση και τη στρατηγική της.  Όπως ανέφερε η κα Vega: «Η κληρονομιά της Bayer στην Ελλάδα είναι χτισμένη πάνω σε γερά θεμέλια επιτυχίας που μετρούν σχεδόν 70 χρόνια. Σε καιρούς αλλαγών, γεμάτους σύγχρονες προκλήσεις, σε αυτή την εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και της καινοτομίας, η Bayer Ελλάς βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, επενδύοντας σημαντικά στην ψηφιακή πρόοδο, την τεχνολογία και την έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που θα ωφελήσουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στους τομείς της υγείας και της γεωργίας. Καθοδηγούμενοι από την αποστολή μας «Υγεία και Τροφή για όλους», χτίζουμε πάνω στους πυλώνες της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της δέσμευσης προς την κοινωνία, στοιχεία που οδηγούν το έργο μας. Μέσα από τη συνεργασία και την αξιοποίηση της ισχυρής ομάδας μας, θα συνεχίσουμε να ηγούμαστε και να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις για να συμβάλλουμε στην ευημερία, τόσο των ανθρώπων, όσο και του πλανήτη!»

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ