Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

«Μαγνητίζουν» τους αγρότες τα αγροτικά φωτοβολταϊκά της «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy»

  • Ποιοι οι λόγοι που κατέκτησε την πρωτιά στην κατασκευή των περισσοτέρων αγροτικών φωτοβολταϊκών μέχρι 500KW που γίνονται στην περιφέρεια Θεσσαλίας      

Συνεχίζονται οι πρωτιές και τα ρεκόρ από την εταιρεία «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» που ειδικεύεται στη μελέτη, αδειοδότηση και κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων, με έδρα τη Λάρισα.

Έτσι, μετά την πρωτιά που κατέκτησε πέρυσι, στους εγκριθέντες επενδυτές, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, για τα Σχέδια Βελτίωσης,  της Δράσης 4.1.3 Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του ΠΑΑ 2014-2020, δηλαδή κυρίως τα Φωτοβολταϊκά (Net Metering-Virtual Metering), όπου το 1/3 των ενταχθέντων είχαν τη «σφραγίδα» της κορυφαίας εταιρείας του κλάδου, αφού από τους 104 εγκριθέντες επενδυτές, οι 30 κατέθεσαν το σχετικό φάκελo μέσω της «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ energy”, φέτος η εταιρεία κατακτά άλλη μια πρωτιά και πιο συγκεκριμένα στην κατασκευή των περισσοτέρων αγροτικών φωτοβολταϊκών μέχρι 500KW που γίνονται στην περιφέρεια Θεσσαλίας.       

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, η «ΑγροΈκφραση» βρέθηκε και συνομίλησε με την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, την περιβαλλοντολόγο  κα Φωτεινή Κούρου, η οποία ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους κατάφερε και απέσπασε το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς στον κλάδο της κατασκευής αγροτικών φωτοβολταϊκών μέχρι 500 KW και κυρίως τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy»  στον τομέα των αγροτικών φωτοβολατϊκών συστημάτων και την κατατάσσει στην κορυφή της ενεργειακής αγοράς στην περιφέρεια Θεσσαλίας.      

Ας δούμε μαζί, τη συζήτηση που είχαμε με την κα Κούρου:

  • Η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY» είναι πλέον μια καταξιωμένη εταιρεία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών κερδίζοντας το μεγαλύτερο  μερίδιο της αγοράς στα Αγροτικά Φωτοβολταϊκά έως 500kw  στην περιοχή της Θεσσαλίας. Αλήθεια, πώς επιτεύχθηκε αυτό κα Κούρου;

  Η εταιρεία «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ENERGY» ιδρύθηκε το 2007. Εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια η εταιρεία πρωτοπορεί, καινοτομεί και διακρίνεται κάθε χρόνο στον κλάδο της, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την κατασκευή πολλών, σύνθετων και απαιτητικών Φωτοβολταϊκών Πάρκων, με εγκατεστημένη ισχύ που κυμαίνεται από 20 Kw έως και 2Mw. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την «Περιβαλλοντολόγοι Energy» στον τομέα των Φωτοβολταϊκών συστημάτων, είναι η επιλογή του ποιοτικότερου εξοπλισμού, η υψηλή τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και η μεγάλη εμπειρία που κατέχει η ομάδα που στελεχώνει την εταιρεία. Απόδειξη όλων αυτών αποτελεί το γεγονός ότι, λόγω της επιτυχίας και των υψηλών αποδόσεων που έχουν τα έργα της, ένα μεγάλο μέρος των νέων Φωτοβολταϊκών σταθμών που αναλαμβάνει η εταιρεία προέρχεται από παλαιότερους πελάτες της ή και από τις συστάσεις αυτών.

Η «Περιβαλλοντολόγοι Energy» εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη και τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, θέτοντας και εκπληρώνοντας υψηλούς στόχους σε θέματα ποιότητας κατασκευής και απόδοσης.

  • Μιας και βρισκόμαστε σε αμιγώς αγροτική περιοχή, αναφορικά με τα Αγροτικά Φωτοβολταϊκά, ποιες είναι οι διαφοροποιήσεις που κάνετε στον σχεδιασμό και στην κατασκευή; 

Καταρχάς, να υπενθυμίσω, ότι η έδρα της εταιρείας μας, βρίσκεται στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, στη Λάρισα, εκεί που χτυπά ο αγροτικός παλμός, μαζί με τις υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Μαγνησίας, όπου ο αγρότης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εξ αυτού και μόνο του λόγου, στην «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» δίνουμε έμφαση στη μεγάλη συνεισφορά του πρωτογενή τομέα και σεβόμενοι την κοπιώδη προσπάθεια των ανθρώπων της παραγωγής, σχεδιάζουμε κάθε φωτοβολταϊκό έργο πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει ο Αγρότης.

Για παράδειγμα, σε κάθε εγκατάσταση αγροτικού φωτοβολταϊκού συστήματος, δεν τοποθετούμε το φωτοβολταϊκό πάρκο εκεί που «βολεύει» κατασκευαστικά την εταιρεία αλλά εκεί που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τον αγρότη, συνδυάζοντας τη μέγιστη απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος σε συνάρτηση με την αξιοποίηση του κάθε τετραγωνικού μέτρου του χωραφιού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλλιεργηθεί το προϊόν που επιθυμεί ο αγρότης-επενδυτής.   

  • Τι πρέπει να προσέξει κάποιος επενδυτής-Αγρότης στην αγορά και από που πρέπει να φυλάγεται;

Τον  τελευταίο χρόνο έχει παρατηρηθεί ή εμφάνιση εταιρειών που μοναδικός τους σκοπός είναι το πρόσκαιρο κέρδος, κατασκευάζοντας έτσι κακής ποιότητας έργα, με φθηνά υλικά ή ακόμα και με ελλείψεις, που στη συνέχεια εμφανίζουν πολλά προβλήματα και χαμηλές αποδόσεις. 

Η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» σαν σοβαρή εταιρεία με εμπειρία και τεχνογνωσία, δεν «κάνει οικονομία» στην κατασκευή, προκειμένου να δώσει ένα χαμηλό κοστολόγιο, γιατί το σημαντικότερο για εκείνη είναι η διατήρηση της αξιοπιστίας της στον τομέα των Φωτοβολταϊκών. Λειτουργεί πάντοτε με σεβασμό στον επενδυτή και κατασκευάζει έργα που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και κορυφαίες αποδόσεις.

  • Η εταιρεία αναλαμβάνει και τη χρηματοδότηση των έργων;

Η «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» είναι δίπλα στον πελάτη από την αρχή έως το τέλος, αναλαμβάνοντας κάθετα τον πελάτη σε όλα τα στάδια του έργου, αρχικά όσον αφορά τη μελέτη, ενώ στη συνέχεια την αδειοδότηση και τη χρηματοδότηση του έργου από τραπεζικά ιδρύματα. Τέλος, η εταιρεία φροντίζει για την κατασκευή του έργου και το παραδίδει ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. 

Info:

Περιβαλλοντολόγοι Energy

Παναγούλη 66, Λάρισα

Email: info@perivallontologoi.gr

2410 617777, 2410 617778

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ