Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

“Μήπως είναι μεθυσμένος ή σε ευθυμία;”: σχόλια για την παρουσία του υφυπουργού Κεδίκογλου σε έκθεση τροφίμων

Ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου, βρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η περιφέρεια της Εύβοιας σε έκθεση με τρόφιμα και όχι μόνο.

Ο Σ. Κεδίκογλου αφού επισκέφτηκε τα περίπτερα της 8ης έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2022 και συνομίλησε με αρκετό κόσμο, στη συνέχεια πραγματοποίησε ένα σύντομο χαιρετισμό. Στο βίντεο διακρίνεται η “ευθυμία” του και η διάθεσή του κου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Παρατηρώντας τον προσεκτικά διακρίνουμε ορισμένα συμπτώματα… μόνιμο χαμόγελο, δυνατή φωνή και μια ολοφάνερη αγάπη για την ανθρωπότητα. Αγκαλιάζει τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη και τον περιφερειάρχη Αττικής κύριο Πατούλη σε σημείο που τους φέρνει εμφανώς σε δύσκολη θέση!

Οι χρήστες των social media παρατήρησαν την εύθυμη διάθεση του υφυπουργού, με πολλά σχόλια στο twitter. Πολλά ήταν τα σχόλια των χρηστών για τα όσα είπε ο υφυπουργός, ενώ αρκετοί σχολίασαν και το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να βρει τον στόχο για να κόψει και την κορδέλα των εγκαινίων.

Στο σημείο 5:24 της ομιλίας του εισάγει ο υφυπουργός το νέο όρο “ποιοτική μας πλεονεκτικότητα”.

Δείτε το video με τον υφυπουργό σε ευχάριστη διάθεση (ανάμεσα 2:10 με 5:35):

Πηγή: eviathema.gr

Επίσης στην ιστοσελίδα τς έκθεσης έχει επιμελώς αποφευχθεί η διάθεση του βίντεο αλλά και φωτογραφίες με τον κο Κεδίκογλου, ενώ υπάρχουν αρκετές με τους υπουργό ανάπτυξης κ.Γεωργιάδη και τον περιφερειάρχη Αττικής κ.Πατούλη.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ