Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Καλάβρυτα: Πρωτιά Παύλου Σατολιά στον Αγροτικό Συνεταιρισμό

Πάνω από τα μισά μέλη του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων που πήραν μέρος στις εκλογές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον απερχόμενο πρόεδρο Παύλος Σατολιάς, ο οποίος διέπρεψε στη διαδικασία με σχεδόν 100 σταυρούς περισσότερους από τον δεύτερο υποψήφιο Θόδωρο Σούκα.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα της Τρίτης 6/7 ψήφιζαν τα μέλη του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων για να εκλέξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Η προσέλευση των μελών κρίθηκε αρκετά υψηλή, αφού οι ψηφίσαντες ξεπέρασαν τους 400, ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν και η παρουσία πολλών νέων σε ηλικία μελών που έχουν ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με την πρωτογενή παραγωγή.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και με μεγάλη συμμετοχή, αφού ψήφισαν 427 μέλη του Συνεταιρισμού.

Το νέο 7μελές διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων απαρτίζουν με σειρά κατάταξης οι: Παύλος Σατολιάς 281, Θόδωρος Σούκας 185, Χρήστος Παναγιωτακόπουλος 183, Γιώργος Γεωργόπουλος 166, Δημήτρης Κουτρουμπής 129, Ανδρέας Παυλόπουλος 128, Γιώργος Μουγκοπέτρος 110.

Το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαιώνει τα όσα παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των μελών του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, όπου τα μέλη ενημερώθηκαν για την ανοδική και κερδοφόρα πορεία που συνεχίζει τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, είχαν αναλυθεί τα σχέδια ανάπτυξης, τα προβλήματα, αλλά και η σταθερή αναπτυξιακή πορεία του συνεταιρισμού προς όφελος όλων των παραγωγών, με μερικά από αυτά να είναι η συνεχής κερδοφορία, η αύξηση της παραγωγής αλλά και η επίτευξη του στόχου παραμονής στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.

Με πληροφορίες από Πελοπόννησο

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ