Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Η Syngenta Hellas κοντά στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για όλη τη Θεσσαλία, η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση είναι οι μόνες λέξεις με τις οποίες ταυτιζόμαστε όλοι μας στη SYNGENTA, καθώς παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τη μεγάλη καταστροφή.

Η Syngenta Hellas παρέδωσε στις 14 Σεπτεμβρίου ένα φορτίο 16.000 φιαλών νερού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προς διανομή στις πληγείσες περιοχές. Επίσης, παρέδωσε υλικά ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες, φόρμες κ.λπ.) για την ασφάλεια των εθελοντών και των πληγέντων, καθώς και 1 τόνο ασβέστη για την κάλυψη των λυμάτων των μονάδων κτηνοτροφίας.

Η υποστήριξη σε βασικά αγαθά είναι το πρώτιστο μέλημά μας, μαζί με την αμέριστη συμπαράσταση όλου του προσωπικού της SYNGENTA που αυτοβούλως έχει ήδη κινητοποιηθεί για μια τρίτη αποστολή με είδη πρώτης ανάγκης.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης παρευρέθηκαν εκ μέρους της περιφέρειας Θεσσαλίας, ο κ. Δημήτρης Σταυρίδης, Αναπληρωτής Διευθυντής της ΔΑΟΚ Λάρισας, ο κ. Βασίλης Καπετάνος, Υπεύθυνος Πωλήσεων Ν. Λάρισας & Γρεβενών της Syngenta Hellas, ο κ. Απόστολος Μπίλλης, Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα και η κ. Ιωάννα Οικονόμου, Υπεύθυνη Συντονιστικού Κέντρου Θεσσαλίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Syngenta Hellas, Γιώργος Ποντίκας, δήλωσε: «Όλοι μαζί και καθένας χωριστά, να βοηθήσουμε σήμερα αλλά και αύριο τους συνανθρώπους μας, τους παραγωγούς μας, τους συνεργάτες μας και κάθε άλλο άνθρωπο που αγωνίζεται για να σηκώσει το Θεσσσαλικό κάμπο ξανά περήφανο στα πόδια του!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ!»

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ