Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Η Shaktiman επιδεικνύει τις δυνάμεις της στην Agritechnica Asia

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής γεωργικών μηχανήματων της Ινδίας επιδείκνυει τις δυνάμεις στην Agritechnica Asia και ενισχύει τους δεσμούς των αντιπροσώπων στην Ταυλάνδη.

Rajkot (Γκουτζαράτ, Ινδία), 14 Ιουνίου 2024 – Κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην έκδοση του 2024, η Shaktiman τοποθέτησε την κεντρική σκηνή του Mobile Shredder and Fighter στην Agritechnica Asia της Μπανγκόκ, επιδεικνύοντας τη δύναμη του αγωγού ανάπτυξης προϊόντων από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή γεωργικών προϊόντων της Ινδίας μηχανήματα και εξοπλισμός.

Χρειάζεται μόλις 40 ίππους για να λειτουργήσει, ο Mobile Shredder – ένας συρόμενος τεμαχιστής διπλής χρήσης – μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μηχανισμός συγκομιδής ζωοτροφών, με απόδοση έως και 8 τόνους ανά ώρα, είτε ως βοήθημα εκκαθάρισης αγρού μετά τη συγκομιδή, ιδιαίτερα για καλλιέργειες με μίσχους, όπως βαμβάκι, κάστορας και καλαμπόκι.

«Το Mobile Shredder είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσέγγισης της Shaktiman σε απλά αλλά αποτελεσματικά μηχανήματα για γρήγορη κοπή και τεμαχισμό χορτονομής», λέει ο Abhishek Malaviya, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της Shaktiman.

«Έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη γεωργία. Έχει λοιπόν ένα αναδιπλούμενο πλαίσιο για να διευκολύνει τη μεταφορά, ένα ενσωματωμένο ξύστρα για την αποφυγή της ανάγκης αφαίρεσης λεπίδων και έναν προσεκτικά σχεδιασμένο άξονα κάρδανου για την αποφυγή απώλειας ισχύος μέσω του κιβωτίου ταχυτήτων, διατηρώντας τη δυνατότητα χρήσης του αγροτικού εξοπλισμού με όλα εκτός από τα πολύ μικρά τρακτέρ. Ένας κοτσαδόρος τρόλεϊ πίσω από το κύριο πλαίσιο διευκολύνει τη συλλογή του τεμαχισμένου υλικού ή μπορεί να το αφήσετε στο χωράφι.
«Είναι ένας αγροτικός εξοπλισμός που αναμένουμε να προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον εδώ στην Ταϊλάνδη», σημειώνει.

Μια υπενθύμιση για το πόσο μακριά έχει προχωρήσει η Shaktiman ήταν η παρουσία στο περίπτερο της σειράς περιστροφικών μηχανημάτων Fighter. Το περιστροφικό φρέζα ήταν το πρώτο προϊόν της Shaktiman το 1997. Το τελευταίο μοντέλο Fighter αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή των αγροτών ρυζιού της Ταϊλάνδης, χάρη στη συμπαγή και ελαφριά κατασκευή του.

«Με το εύρος των τεσσάρων μοντέλων που ζυγίζει μεταξύ 255 και 325 κιλά, αυτό είναι ένα απίστευτα ελαφρύ μηχάνημα που τοποθετεί μικρότερα φορτία στο τρακτέρ, μειώνοντας τον κίνδυνο βύθισης και συμπίεσης του εδάφους», εξηγεί ο Abhishek.«Το μοντέλο εισόδου, με πλάτος εργασίας 1250 mm, δεν απαιτεί περισσότερους από 25 ίππους. Ακόμη και το FT-185, με το πλάτος του 1805 mm, μπορεί να τροφοδοτηθεί με επιτυχία από ένα τρακτέρ 35 ίππων. Αυτή είναι πραγματικά μια προσβάσιμη σειρά, με πολύ απλούς μηχανισμούς για να διατηρούνται χαμηλές οι απαιτήσεις ισχύος και οι απαιτήσεις συντήρησης στο ελάχιστο».
Αλλά υπάρχει ένας άλλος παραγωγός Shaktiman
ct που έχει δημιουργήσει σημαντικό όγκο ερωτήσεων μεταξύ των συμμετεχόντων στην Agritechnica Asia και αυτός είναι ο εξαιρετικά επιτυχημένος μηχανισμός συγκομιδής ζαχαροκάλαμου της εταιρείας. Το SSCH-3737, που τροφοδοτείται από μια εξακύλινδρη, υπερτροφοδοτούμενη μονάδα ντίζελ Cummins, 173 ίππων, με κορυφαίο 1100 χιλιοστά, και διαθέτει προηγμένο τηλεμετρικό σύστημα, αυτόματο καθαρισμό και «γυάλινο πιλοτήριο» για τη βελτίωση της παρακολούθησης του χειριστή, είναι εμβληματικό της ταχείας προόδου που σημειώθηκε από η εταιρεία κατασκευάζει ένα σύγχρονο χαρτοφυλάκιο ποιοτικών μηχανημάτων για να καλύψει κάθε στάδιο του καλλιεργητικού κύκλου.

«Το SSCH-3737 είναι μόνο ένα από τα 107 νέα προϊόντα που έχουμε λανσάρει τα τελευταία πέντε χρόνια», λέει ο κ. Ashwin Gohil, Πρόεδρος της Shaktiman.

«Το εξαιρετικά ευρύ και ποικίλο χαρτοφυλάκιό μας βοήθησε τη Shaktiman να εξασφαλίσει περισσότερο από το 50% της εγχώριας αγοράς στην Ινδία, χάρη στην αμείλικτη έμφαση στην κατανόηση των αναγκών του αγρότη», προσθέτει.

Ο κ. Gohil λέει ότι εστιάζοντας σε αυτές τις ανάγκες στην ανάπτυξη προϊόντων, η Shaktiman έχει επιμεληθεί μια προσφορά προϊόντων που παρέχει προσβάσιμες γεωργικές λύσεις όχι μόνο στην Ινδία, αλλά σε αγρότες σε όλο τον κόσμο, καθώς η εταιρεία φέρνει τα προϊόντα της σε νέους πελάτες σε άλλες περιοχές και χώρες.

Η Agritechnica Asia έδωσε επίσης μια πολύτιμη ευκαιρία για να τονιστεί και να ενισχυθεί η σχέση που έχει η Shaktiman με τον μακροχρόνιο αντιπρόσωπό της, Chokchai Agricultural Machinery. Ιδρύθηκε το 2001, η CAM διαχειρίζεται τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση της Shaktiman σε όλη την Ταϊλάνδη για περισσότερα από 7 χρόνια.


Ο Shaktiman ήταν ένας από τους 353 εκθέτες από 28 χώρες που συμμετείχαν στην Agritechnica Asia 2024. Πραγματοποιήθηκε κάθε δύο χρόνια στην Μπανγκόκ, η εκδήλωση του 2024 έθεσε νέα ρεκόρ επισκεψιμότητας με περισσότερους από 12.000 επισκέπτες, αύξηση 35 τοις εκατό από την προηγούμενη έκθεση. Τα στατιστικά στοιχεία επιβεβαιώνουν την Agritechnica Asia 2024 ως την κορυφαία έκθεση Ασίας-Ειρηνικού για τη φυτική παραγωγή και την έξυπνη γεωργία.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ