Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Η BKT και η Feld Motor Sports γιορτάζουν τα δέκα χρόνια της συνεργασίας Monster Jam και επεκτείνουν τη δέσμευσή τους έως το 2031

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι: Η BKT και η Feld Motor Sports, συνεργάτες σε αυτόν τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, γιορτάζουν την πρώτη δεκαετία της συνεργασίας τους στο Monster Jam, αναμφίβολα ένα από τα πιο θεαματικά γεγονότα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Από το 2014, η BKT έχει διαδραματίσει βασικό ρόλο στην υποστήριξη των εξαιρετικών επιδόσεων των φορτηγών Monster Jam, τα οποία συναρπάζουν τους θεατές σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας ελαστικά υψηλής ποιότητας ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις συναρπαστικές προκλήσεις όλων των ακροβατικών και των αγωνιστικών διαγωνισμών.  Πρόσφατα, οι δύο ισχυρές εταιρείες επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για τη συνεργασία τους μέχρι το 2031.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετούς συνεργασίας με την Feld Motor Sports στο Monster Jam, η BKT ανέπτυξε μια σειρά από ελαστικά ειδικά για αγώνες, ακολουθώντας μια πορεία συνεχούς εξέλιξης. Από την έναρξη αυτής της συναρπαστικής συνεργασίας, κάθε μοντέλο ελαστικού βελτιώνεται και βελτιστοποιείται συνεχώς, με αποκορύφωμα το σχέδιο FL 354 . Αυτή είναι η τέταρτη γενιά ελαστικών ειδικά σχεδιασμένων για το Monster Jam, που σηματοδοτεί το κορυφαίο αποτέλεσμα με βάση την πολυετή εμπειρία, την ανατροφοδότηση από την Feld Entertainment και τους οδηγούς και τη συνεχή δέσμευση για καινοτομία. Όλα τα στάδια ανάπτυξης επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των ελαστικών, τα οποία ενισχύθηκαν περαιτέρω κατά τη διάρκεια των τελευταίων αλλαγών και βελτιώσεων. Ας μάθουμε λοιπόν πώς. Το πλάτος του ελαστικού έχει μειωθεί κατά περίπου 60 mm για να διασφαλιστεί ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή με εξαρτήματα του οχήματος ή τυχόν ζημιές στα αμορτισέρ όταν το φορτηγό αγγίζει το έδαφος μετά από ένα κόλπο, λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη παραμόρφωση τη στιγμή της πρόσκρουσης στο έδαφος. Για να εξασφαλιστεί καλύτερη κύλιση, το σχήμα του ελαστικού είναι πιο «στρογγυλεμένο» διατηρώντας παράλληλα την ίδια συνολική διάμετρο ελαστικού. Το βάθος πέλματος έχει αυξηθεί στην κεντρική περιοχή για βελτιωμένη πρόσφυση και ανθεκτικότητα. Η περαιτέρω ανάπτυξη των ελαστικών περιλάμβανε μείωση του βάθους του πέλματος στην περιοχή των ώμων για να μειωθεί η βύθιση στο έδαφος, ιδίως κατά τη διάρκεια των στροφών. Στην τρέχουσα έκδοση των ελαστικών για το Monster Jam, έχουν προστεθεί επιπλέον μπλοκ στο σχέδιο στη ζώνη στήριξης κάτω από την περιοχή των ώμων. Ο σκοπός αυτής της προσθήκης είναι να παρέχει ενισχυμένη πρόσφυση μετά την προσγείωση του φορτηγού σε κατάσταση κλίσης ή ακόμη και με δύο τροχούς στη μία πλευρά, επιτρέποντάς του να ανακτήσει γρήγορα τη θέση του.

Σχεδιασμένο για να αντέχει την έντονη μηχανική καταπόνηση και τα χτυπήματα που προκαλούν οι όλο και πιο ακραίες φιγούρες κατά τη διάρκεια των αγώνων, το FL 354 ενσωματώνει τη δέσμευση της BKT να παρέχει τεχνολογίες αιχμής και υψηλών επιδόσεων. Στόχος της BKT ήταν πάντα να εξασφαλίζει τις προηγμένες επιδόσεις μαζί με την ασφάλεια. Αυτή η ισορροπία έχει επιτευχθεί μέσω ενός αυστηρού κύκλου ανατροφοδότησης, δοκιμών και συνεχούς τελειοποίησης, υποστηριζόμενης από διεξοδικές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης. Κάθε νέα έκδοση ήταν ένα βήμα μπροστά στην αποστολή της BKT να επεκτείνει τα όρια και να παρέχει στους οδηγούς του Monster Jam την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ακόμη και όταν αντιμετωπίζουν τα πιο ακραία ακροβατικά που εξαντλούν συνεχώς τα όρια των ελαστικών.

Τα φορτηγά Monster Jam είναι επί του παρόντος εξοπλισμένα με ελαστικά BKT που έχουν ύψος σχεδόν 1,7 μέτρα και ζυγίζουν 211 κιλά. Αυτά τα ελαστικά διατηρούνται σε πίεση φουσκώματος περίπου 1,6 bar για να εξασφαλίσουν μια σειρά από ικανότητες και οφέλη, όπως απορρόφηση κραδασμών κατά την προσγείωση μετά από άλματα και ακροβατικά, καθώς και αύξηση του αποτυπώματος για βελτίωση της πρόσφυσης και μείωση της ολίσθησης.

Αυτές οι καινοτόμες λύσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν αρχικά για τα φορτηγά Monster Jam για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, μπορούν τώρα να μεταφερθούν με επιτυχία για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων των γεωργικών και βιομηχανικών οχημάτων. Αυτή η μετατόπιση από την αρένα του ακραίου ανταγωνισμού σε πρακτικούς τομείς όπως η γεωργία, το OTR (εκτός δρόμου) και ο βιομηχανικός τομέας δεν αποδεικνύει μόνο την ευελιξία των τεχνολογιών της BKT, αλλά και τον θετικό αντίκτυπό τους τόσο στην αποδοτικότητα όσο και στην παραγωγικότητα. Αυτό που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ακραίες προκλήσεις των αγώνων Monster Jam μπορεί τώρα να προσαρμοστεί για τη βελτίωση των ελαστικών που χρησιμοποιούνται καθημερινά σε όλες τις εφαρμογές εκτός δρόμου, προσφέροντας έτσι απτά οφέλη στους φορείς εκμετάλλευσης.

Κύριος Ντίλιπ Βάιντια, Πρόεδρος της BKT και Διευθυντής Τεχνολογίας: «Είμαι περήφανος που μπορώ να πω ότι η αδιάκοπη δέσμευσή μας στην έρευνα και την ανάπτυξη μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε και να παράγουμε πρωτοποριακά ελαστικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το Monster Jam, αλλά και ικανά να αντιμετωπίσουν με επιτυχία κάθε πρόκληση εκτός δρόμου. Στην BKT, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα η διασφάλιση ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν εξαιρετικά προϊόντα αριστείας. Προσπαθούμε συνεχώς να ξεπερνάμε κάθε προσδοκία, παρέχοντας ελαστικά που ξεχωρίζουν για την απόδοση και την αξιοπιστία τους σε κάθε τύπο εδάφους και σε κάθε κατάσταση.»

κ. Rajiv Poddar, Κοινός Διευθύνων Σύμβουλος της BKT: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τη 10η επέτειο της συνεργασίας μας με την Feld Motor Sports και την Monster Jam! Για εμάς, το Monster Jam αντιπροσωπεύει κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή εκδήλωση- είναι μια συναρπαστική περιπέτεια στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπου η BKT βρίσκεται στο πλευρό των οπαδών σε κάθε γωνιά του κόσμου. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας αγαπούν το Monster Jam και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την αδρεναλίνη και τη διασκέδαση. Αυτή η συνεργασία είναι ο τρόπος μας να είμαστε κοντά τους ακόμη και στις στιγμές του ελεύθερου χρόνου τους, επιτρέποντάς τους να ζήσουν αξέχαστες συγκινήσεις μαζί με τις οικογένειές τους. Θα συνεχίσουμε να βάζουμε τους στόχους μας όλο και πιο ψηλά, καινοτομώντας και εμπνέοντας σε αυτό το εξαιρετικό ταξίδι του μηχανοκίνητου αθλητισμού!»

Η 10ετής συνεργασία με την Feld Motor Sports επέτρεψε στην BKT να εδραιώσει την παρουσία και την προβολή της στον κόσμο των σπορ εκτός δρόμου, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της μάρκας διεθνώς.

Κυρία Ζιλιέτ Φελντ Γκρόσμαν, Γενική Διευθύντρια Επιχειρήσεων, Feld Entertainment: «Έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά με την BKT για να δημιουργήσουμε βέλτιστα ελαστικά για το Monster Jam, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε την απόλυτη καλύτερη απόδοση για τους οπαδούς μας παγκοσμίως», δήλωσε η Juliette Feld Grossman, Chief Operating Officer της Feld Entertainment. «Υπάρχουν πιθανώς περισσότερα ελαστικά BKT στον κόσμο από οποιοδήποτε άλλη μάρκα ελαστικών, επειδή αυτά τα ελαστικά BKT βρίσκονται στα εκατομμύρια μικροσκοπικά αντίγραφα πραγματικών φορτηγών που ανήκουν σε οπαδούς σε όλο τον κόσμο»

Κύριος Μπιλ Ίστελι Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων/Ανάπτυξης Στόλου, Monster Jam:   «Για περισσότερο από μια δεκαετία και αυξάνονται, η BKT και η Monster Jam συνεργάζονται για την παραγωγή του πιο τεχνολογικά προηγμένου ελαστικού φορτηγού Monster Jam ειδικά σχεδιασμένου για να αντέχει την εξαντλητική τιμωρία των τεράστιων δυνάμεων που ασκούνται κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μας.  Με την άνευ προηγουμένου επέκταση της συνεργασίας μας, θα συνεχίσουμε να προωθούμε μαζί την ηγετική μας θέση στην παγκόσμια βιομηχανία monster trucks.  Η BKT και η ομάδα ανάπτυξης του Monster Jam θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν νέα τεχνολογία ελαστικών για να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ευημερία των οδηγών μας, προωθώντας παράλληλα την απόδοση του Monster Jam».

Δέκα χρόνια κοινής επιτυχίας και κοινών προκλήσεων – μια μακροχρόνια και γόνιμη εταιρική σχέση που πρόκειται να συνεχίσει προς τον ορίζοντα του μέλλοντος. Η BKT και η Feld Motor Sports επιβεβαίωσαν πρόσφατα τη δέσμευσή τους μέχρι το 2031, εδραιώνοντας έτσι τον ισχυρό και βαθύ δεσμό τους. Η απόφαση αυτή είχε εμπνευστεί από τα επιτεύγματα όλων αυτών των ετών και το κοινό σαφές όραμα της καινοτομίας και της προόδου. Ο στόχος είναι απλός: ξεπερνώντας τις προσδοκίες, αμφισβητώντας τα όρια του εξαιρετικού και ανεβάζοντας αυτόν τον διαγωνισμό σε διαρκώς νέα ύψη.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ