Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Η εταιρία «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Agrothessaly

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 έπεσε η αυλαία για την ΑGROTHESSALY 2023 στην σκιά της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Φέτος η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία φιλοξένησε 766 εκθέτες και δέχθηκε πάνω από 46.000 επισκέπτες. Το παρόν έδωσε όλος ο κλάδος των εισαγωγέων αγροτικών μηχανημάτων.

Η εταιρία μας «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» είχε για άλλη μία φορά δυναμική παρουσία, ήρθε σε επαφή με παλιούς πελάτες και πρόσθεσε στο πελατολόγιό της νέους, οι οποίοι την εμπιστεύθηκαν για την αγορά του γεωργικού τους μηχανήματος.

Σε περίοπτη θέση ήταν οι γεωργικοί ελκυστήρες T7.315 Heavy Duty και T8.410 Genesis της NEW HOLLAND, όπως επίσης και οι γεωργικοί ελκυστήρες PUMA 200 και OPTUM 300 CVXDrive της CASE IH.  Μεγάλη προσέλευση είχε και ο χώρος με τους δενδροκομικούς και αμπελουργικούς ελκυστήρες GOLDONI, οι οποίοι αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος στην προτίμηση των αγροτών.

Φυσικά από το περίπτερό μας δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα παρελκόμενα όπως άροτρα, λιπασματοδιανομείς, καταστροφείς, ψεκαστικά, μηχανήματα χορτονομής, χορτοδετικές και θεριζοαλωνιστικές των εργοστασίων NEW HOLLAND, CAFFINI, BOA, GL1, ERMO, IRTEM που προωθεί η εταιρία μας στην Ελληνική αγορά και καλύπτουν όλα τα στάδια της προετοιμασίας του εδάφους.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για συστήματα GPS υψηλής ακρίβειας, ψεκαστικά drones, αισθητήρες φυλλοδιαγνωστικής αναγνώρισης της AUGMENTA, μετεωρολογικούς σταθμούς, αισθητήρες χαρτογράφησης εδάφους και πολλές ακόμη καινοτομίες.

Η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας και υψηλού επιπέδου, διαβλέποντας το μέλλον του πρωτογενούς τομέα.  Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους αγρότες να αναπτύξουν τις γεωργικές τους επιδόσεις και να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και μας τίμησαν με την επιλογή τους και φυσικά τους ανθρώπους της εταιρίας μας που ήταν εκεί για να τους υποδεχθούν και να τους εξυπηρετήσουν !

Η Παύλος Κοντέλλης προχώρησε σε επέκταση της γκάμας των δενδροκομικών τρακτέρ που προτείνει στους Έλληνες αγρότες από το 2022 και ανέλαβε την αντιπροσωπεία των τρακτέρ Goldoni, τα οποία βρίσκονται σε μία περίοδο αναδιάρθρωσης μετά την εξαγορά του ιταλικού εργοστασίου από την εταιρεία Keestrack το 2021.

Πηγή video από την Agrothessaly: Γεώργιος Μπακόλας -agrocapital.gr

https://youtu.be/zvX8o1imxXA

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ