Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Ημερίδα για τη Φαρμακευτική Κάνναβη στις 21/10 στην Agrotica

Ημερίδα συνδιοργανώνει με τη ΔΕΘ η Alegre για την Φαρμακευτική κάνναβη αυτή την Παρασκευή στις 21 Οκτωβρίου, 10:15-17:15, στην Αίθουσα «ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ».

|| Συνδιοργάνωση: Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης & Alegre Grow Shop

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης διοργανώνει σε συνεργασία με το Alegre Grow Shop εξειδικευμένο σεμινάριο για τη λίπανση, το φωτισμό, τη συγκομιδή και τη συσκευασία της φαρμακευτικής κάνναβης με εισηγητές επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της Agrotica, της μεγαλύτερης κλαδικής έκθεσης της χώρας μας, που εφέτος πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο της Θεσ/κης και αναμένεται να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η Agrotica αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης για την αγροτική οικονομία, ενώ στα πλαίσιά της πραγματοποιούνται συνέδρια, ημερίδες και b2b συναντήσεις που αποτυπώνουν τον παλμό της αγροτικής ανάπτυξης της χώρας, ανάπτυξης που πλέον αφορά και στην φαρμακευτική κάνναβη και τις καλλιέργειές της.

To Alegre Grow Shop δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια εξωτερικού και εσωτερικού χώρου από το 2004, εστιάζοντας σε καινοτόμες τεχνολογίες. Πιστό σε αυτό το πλαίσιο για 18 χρόνια, συνεχίζει να αναπτύσσει συνεργασίες με επαγγελματίες και επιστήμονες του κλάδου της φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης

Το πρόγραμμα της ημερίδας:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ