Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Ζητούνται 480 άτομα για εποχιακή εργασία

Μια σημαντική συνεργασία, με τοπικές επιχειρήσεις της Π.Ε. Λάρισας,που στόχο έχει την προσφορά εργασίας σε πολίτες που έχουν ανάγκη, εγκαινίασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, με τη γνωστή βιομηχανία ΕΛΒΑΚ Α.Ε.
Η κοινωνική δομή του Δήμου, διευρύνοντας τον ρόλο της, ανοίγει έναν κύκλο συνεργασιών με τον επιχειρηματικό κόσμο (ίσως να είναι και η πρώτη στην Ελλάδα) προκειμένου να στηρίξει πιο ουσιαστικά τους ωφελούμενούς της, που αγγίζουν τις 500 οικογένειες.
«Προχωράμε σε μια ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ωφελούμενοι της δομής, αλλά και γενικότερα άνεργοι πολίτες στην τοπική μας κοινωνία, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα να βρουν εργασία και να αποκαταστήσουν την οικονομική τους κατάσταση…» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνική Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρης Βούλγαρης και απηύθυνε κάλεσμα προς όλες τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε αυτό το κοινωνικό έργο, κατά τη χθεσινή παρουσίαση της πρώτης συνεργασίας, που αναπτύσσεται με τον επιχειρηματικό κόσμο, μεταξύ Κοινωνικού Παντοπωλείου και ΕΛΒΑΚ Α.Ε.
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ΕΛΒΑΚ, κ. Παναγιώτη Φρόνιμο, πρόκειται για εποχιακή εργασία που ξεκινά αρχές Ιουνίου και λήγει τέλη Σεπτεμβρίου, στη βιομηχανία, με πενθήμερη απασχόληση. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι φέτος η ΕΛΒΑΚ χρειάζεται 480 άτομα εποχικό προσωπικό και έκανε αναφορά στο όφελος που θα έχουν οι εργαζόμενοι όταν «λάβουν για την εργασία τους 100 ένσημα και θα έχουν τη δυνατότητα για άλλες 100 ημέρες να πάρουν το επίδομα ανεργίας». Ο κ. Φρόνιμος ευχαρίστησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο για τη συνεργασία, δήλωσε ότι εδώ και χρόνια στηρίζει την αποστολή του, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης και με αμέριστη συμπαράσταση προς τον άνθρωπο, ενώ επισήμανε επίσης πως η ΕΛΒΑΚ είναι η πρώτη εταιρεία στη Θεσσαλία που έχει υπογράψει τη «Χάρτα διαφορετικότητας», περί ίσων ευκαιριών στην εργασία, η οποία αποτελεί μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας, σε κάθε εργασιακό περιβάλλον. Κάλεσε δε και όλες τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας να προχωρήσουν στην υπογραφή της.

Εύρεση εργασίας  μέσω ...Κοινωνικού  Παντοπωλείου!

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι για εργασία στην ΕΛΒΑΚ , μπορούν να συμπληρώσουν τις σχετικές αιτήσεις, που διατίθενται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων (οδός Μανωλάκη 13, στη στοά) τις πρωινές ώρες λειτουργίας του.
Επίσης, από σήμερα Σάββατο και για τα επόμενα τρία Σάββατα, στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, θα βρίσκονται άτομα της εταιρείας όπου θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους και θα τους παρέχουν αιτήσεις εργασίας.

Πηγή: Ελευθερία Λάρισας

https://tinealarissa.gr/wp-content/uploads/2022/05/video-1651824561.mp4?_=1

https://tinealarissa.gr/wp-content/uploads/2022/05/video-1651826069.mp4?_=2

Πηγή βίντεο: tinealarissa.gr

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ