Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Επανεκλογή Γιάννη Κουκούτση ως προέδρου στον ΑΣ Πλατυκάμπου

Άλλη μια θητεία στον προεδρικό θώκο για τον Γιάννη Κουκούτση. Από τους 76 που ψήφισαν πήρε 67 ψήφους. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έχουν ως εξής:αντιπρόεδρος Μεταλιός Κων/νος,γραμματέας Καβάκης Νικόλαος,ταμίας Τσάρας – Δημητρίου Δημήτριος, μέλος Μαρούδα Δήμητρα.

Ο Γιάννης Κουκούτσης στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει στην σχετική ανάρτηση :

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού που προσήλθαν στην κάλπη για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

Το υψηλό ποσοστό των προσελθόντων, 72,5%, φανερώνει το πραγματικό ενδιαφέρον των παραγωγών για την ευημερία και την μετέπειτα πορεία του Συνεταιρισμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με την ψήφο τους στο πρόσωπό μου εκτιμήσανε την προσφορά μου και μου δώσαν εκ’ νέου ισχυρή εντολή να συνεχίσω να προασπίζομαι τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού και κατά συνέπεια, όλων των παραγωγών.

Έχω την πεποίθηση ότι με τη βοήθεια του Θεού, με πνεύμα ομόνοιας, αλληλεγγύης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου μπορεί και θα κάνει πολλά βήματα μπροστά στο μέλλον.

Έχουμε δημιουργήσει και έχουμε στηρίξει τα μέγιστα την Ομάδα Δημητριακών , όπως και την Ομάδα Βάμβακος, και βέβαια για πρώτη φορά στα χρονικά του Πλατυκάμπου, δημιουργήσαμε την Ομάδα Σκόρδου μέσα από την οποία πιστοποιήσαμε την κορωνίδα του σκόρδου Πλατυκάμπου, το eNtopio !

Σκοπός μας είναι τα άριστα προϊόντα του Συνεταιρισμού μας να μπούνε στη θέση που τους αξίζει, στην κορυφή ! και ο παραγωγός τους να απολαύσει πολύ καλύτερη τιμή μέσω της υπεραξίας που μπορούμε  να δώσουμε στα προϊόντα μας.

Επίσης πρέπει να υπογραμμίσω το γεγονός ότι οι εκλογές διεξήχθησαν με ένα κοινό για όλους ψηφοδέλτιο, χωρίς χρώματα και παρατάξεις, μιας και μοναδικός σκοπός όλων των υποψηφίων ήταν η προσφορά στην Συνεταιριστική Ιδέα.

Τους ευχαριστώ θερμά όλους, εκλεγέντες και μη, όπως και τη Δικαστική Αντιπρόσωπο, Πολυμέρου Γεωργία για τη συμβολή της στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας».

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ