Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Επίσκεψη Μητσοτάκη-Γεωργαντά σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πιερία

Όπως αναφέρει ο κος Γεωργαντάς: Συνόδευσα, σήμερα, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στην Πιερία, όπου ξεναγηθήκαμε σε πρότυπη γεωκτηνοτροφική μονάδα της περιοχής.Η Κυβέρνηση στήριζε και συνεχίζει να στηρίζει, στην πράξη, τον πρωτογενή μας τομέα. Η σημασία της ιδιοπαραγωγής ζωοτροφών γίνεται σήμερα όλο και πιο κρίσιμη για την αξία των προϊόντων και την ομαλότητα των αλυσίδων εφοδιασμού.

Επίσης τον πρωθυπουργό συνόδευαν εκτός από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, οι: ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης και η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Η κτηνοτροφική μονάδα που αποτελείται από αγελάδες γαλακτοπαραγωγής ανήκει στην οικογένεια Γλυκού βρίσκεται στον Κολινδρό που υπάγεται στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού. «Είμαστε στην καλύτερη χρονιά τα τελευταία 15 χρόνια», είπε στον πρωθυπουργό ένας από τους ιδιοκτήτες της μονάδας.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ