Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εξειδικευμένα τρακτέρ μοναδικού στυλ και απόδοσης

Η νέα σειρά SPIRE F / S / V είναι ειδικά σχεδιασμένη για εργασία σε περιβόλι, αμπελώνα και σε εργασίες διαμόρφωσης αστικού πρασίνου. Το κάθε μοντέλο διαφέρει ως προς το πλάτος εργασίας του με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη.

Με τις συμπαγείς διαστάσεις τους, τα νέα Lamborghini Spire F, S, V θέτουν νέα σημεία αναφοράς στην ευελιξία μέσα σε έναν αμπελώνα, ενώ παράλληλα προσφέρουν ασυναγώνιστα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας του χειριστή σε οποιεσδήποτε συνθήκες, μέσω των προηγμένων χαρακτηριστικών τους, όπως η ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα και τα φρένα στους τέσσερις τροχούς.

Η Lamborghini προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαμόρφωσης του τρακτέρ, με την επιλογή του κινητήρα των 3 ή 4 κυλίνδρων και τη μεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και τις αμέτρητες επιλογές του υδραυλικού συστήματος και το PTO.

Η νέα καμπίνα προσφέρει εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις πλευρές, ενώ η διάταξη των χειριστηρίων κάνουν πιο εύκολη την εργασία του χειριστή.

Η σκληρή δουλειά γίνεται από τους πολυβραβευμένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 HP. Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις FARmotion 35 των 3 κυλίνδρων και στις εκδόσεις FARmotion 45 των 4 κυλίνδρων.  Η μείωση των ρύπων επιτυγχάνεται από τα συστήματα EGR, DOC και του DPF.

Το νέο προηγμένο σύστημα ψεκασμού Common Rail 2000 bar με μπεκ ψεκασμού 7 οπών, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο βεντιλατέρ και η απλή συντήρηση του φίλτρου αέρα τύπου PowerCore προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ και ροπή με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Η νέα οικογένεια Lamborghini Spire F είναι διαθέσιμη με δύο κιβώτια ταχυτήτων:

• 4 μηχανικές συγχρονισμένες και 3 περιοχές. Συνολικά 12 εμπρός+12 πίσω, με τελική ταχύτητα 40km/h

• 5 μηχανικές συγχρονισμένες και 3 περιοχές και υπεραργό ( ελάχιστη ταχύτητα 295 m/h). Συνολικά 15 εμπρός+15 πίσω με τελική ταχύτητα 40 km/h.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ