Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Εμφύλιος στο ΥΠΑΑΤ μεταξύ Γεωργαντά και Στύλιου

Άσφαλτο και στην κορυφή στα Τζουμέρκα, στα 2.500 μέτρα. Μέχρι εκεί θα φτάσει η άσφαλτος που ενέκρινε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος όπως διατείνεται η πλευρά του υπουργού Γιώργου Γεωργαντά. Η κόντρα των δύο έχει φτάσει στο Μαξίμου αλλά προς το παρών δεν έχει παρέμβει.

Η ουσία είναι ότι ο υπουργός έγινε έξαλλος με τον υφυπουργό όταν διαπίστωσε ότι έχει δώσει όλα τα λεφτά στην εκλογική του περιφέρεια, την Άρτα. Μιλάμε για δύο προγράμματα, το ένα αφορά τους αγροτικούς δρόμους και το άλλο την διαφήμιση στα ΜΜΕ. Η Άρτα του Στύλιου πήρε τα πιο πολλά και στα δύο. Ο Γ. Γεωργαντάς το είδε και έβαλε τις φωνές στον υφυπουργό του.Η ασφαλτόστρωση και η προπαγάνδα στα (καλοταϊσμένα) ΜΜΕ βγάζουν βουλευτές. Και στην Άρτα, αλλά και στο Κιλκίς.

Πηγή: newsbreak.gr

Υ.Γ.: Στην περιφέρεια Ηπείρου εντάχθηκαν στο ΠΑΑ 34 αιτήσεις έργων αγροτικής οδοποιίας από τις 46 συνολικά που αξιολογήθηκαν, με τον προϋπολογισμό τους να ανέρχεται σε 13,61 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα για την περιφερειακή ενότητα της Άρτας, εγκρίθηκαν 20 έργα προϋπολογισμού 7,413 εκατ. ευρώ. Πηγή:agro24.gr

Σημείωση Agroekfrasi.gr : Πλέον στο ΎΠΑΑΤ έχουν χωριστεί σε 2 “αντίπαλα” στρατόπεδα. Από την μια είναι ο υφυπουργός κ.Στύλιος με τους ανθρώπους του τέως κ,Λιβανού δηλ. τους Παπαγιαννίδη και Καλογήρου, ενώ το άλλο στρατόπεδο είναι ο κ.Γεωργαντάς με τον γγ Μπαγινέτα. Ο κ.Κεδίκογλου είναι μάλλον “ανεξάρτητος”. ενώ παραμένει άσχετος με το αντικείμενο. Στον επόμενο ανασχηματισμό, που ακούγεται ότι θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο ή Νοέμβριο ένας από τους 2 Γεωργαντάς ή Στύλιος είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει πόστο.

Του Ντ.Μακά

Ο μπρούτζινος ταύρος της Wall Street μεταφέρεται στο ΥΠΑΑΤ;

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ