Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

«Ελκυστήρας της χρονιάς 2023» – ποιοι οι νικητές των βραβείων

Με τους τελικούς στην EIMA στην έκθεση που έγινε στην Ιταλία, ολοκληρώνεται αυτή η έκδοση των βραβείων υψηλού κύρους που είναι αφιερωμένα στο μέλλον και στην καινοτομία της γεωργίας και στα οποία η BKT είναι βασικός χορηγός επί τρία χρόνια. Η βιωσιμότητα και η ψηφιοποίηση των δεδομένων είναι βασικά ζητήματα για το μέλλον της γεωργικής μηχανοποίησης.

EIMA (Μπολόνια Ιταλίας), Νοέμβριος 2022 – Μόλις ολοκληρώθηκαν οι πολυαναμενόμενοι τελικοί της νέας έκδοσης των βραβείων Ελκυστήρας της Χρονιάς 2023 (TotY) – που παρέχουν σημαντική αναγνώριση στους πιο καινοτόμους ελκυστήρες στην ευρωπαϊκή αγορά. Η BKT είναι ο βασικός χορηγός της εκδήλωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2024.

Η τελευτή βράβευσης πραγματοποιήθηκε 9/11 στην EIMA, στη διεθνή εμπορική έκθεση που είναι αφιερωμένη στα γεωργικά μηχανήματα.

Στη διάρκεια ενός έτους, 25 μέλη της κριτικής επιτροπής, δημοσιογράφοι που ειδικεύονται στη γεωργική μηχανοποίηση και αντιπροσωπεύουν αντίστοιχο αριθμό εξειδικευμένων περιοδικών σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο, επιδόθηκαν στη μελέτη, την παρατήρηση και την εκτέλεση δοκιμών και τους πιο καινοτόμους ελκυστήρες που διαθέτουν τις υψηλότερες επιδόσεις στην αγορά. Και σήμερα, ψήφισαν τους νικητές των τεσσάρων διαγωνιστικών κατηγοριών.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Ελκυστήρας της Χρονιάς 2023: Fendt μοντέλο FENDT 728 VARIO
Καλύτερος βοηθητικός 2023: Mc Cormick μοντέλοX6.414 P6-Drive
Καλύτερος εξειδικευμένος 2023: New Holland μοντέλο T4.120 F 
Βιώσιμος TotY 2023: JCB μοντέλο JCB FASTRAC 4220 iCON

Τον Ιούνιο, η κριτική επιτροπή συνεδρίασε για την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων και, τον Σεπτέμβριο, έκανε τις δοκιμές των καινοτομιών στο χωράφι, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο τις συμμετοχές που προκρίθηκαν στους τελικούς. Αναμφίβολα, επρόκειτο για δύσκολο εγχείρημα, δεδομένου του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου του ανταγωνισμού, με τον πήχη της τεχνολογίας και της καινοτομίας να ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο και τους κύριους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον.

Στην πραγματικότητα, τα βραβεία Ελκυστήρας της χρονιάς είναι το σημείο όπου μπορεί κανείς να δει και να τιμήσει το μέλλον της γεωργικής μηχανοποίησης και όπου οι ελκυστήρες και ο εξοπλισμός τους βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει την υποστήριξη της BKT από το ξεκίνημά της:

«Δεν μπορούμε παρά να είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε αυτά τα βραβεία που αφορούν το μέλλον της γεωργίας», σχολιάζει η Lucia Salmaso, CEO της BKT Europe. Στην πραγματικότητα, η καινοτομία, η τεχνολογία και η συνεχής επιδίωξη περισσότερων και υψηλότερης ποιότητας επιτευγμάτων, με γνώμονα τη βιωσιμότητα, είναι οι βασικοί παράγοντες που ωθούν την BKT να παράγει ελαστικά με χαρακτηριστικά που βελτιώνονται συνεχώς και είναι ιδανικά για κάθε περίπτωση.

Lucia Salmaso , BKT

Κάθε χρόνο, βλέπω με ενθουσιασμό τις απίστευτες λύσεις που έχουν αναπτυχθεί σε σχέση με την τεχνολογία και τις διεξοδικές μελέτες που κάνουν οι κατασκευαστές.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις εταιρείες Fendt,McCormick,NewHolland και JCB, που έχουν αποδείξει ότι αποτελούν πρότυπο σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη ολόκληρου του κλάδου μας, υπενθυμίζοντάς μας πόσο σημαντικό είναι να ατενίζουμε το μέλλον με πάθος και ενθουσιασμό».

«Είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι που και φέτος, ο ανταγωνισμός για τα 4 βραβεία TotY ήταν πολύ έντονος», επιβεβαιώνει ο Fabio Zammaretti, Πρόεδρος των βραβείων Ελκυστήρας της Χρονιάς.«Συνολικά,η κριτική επιτροπή αξιολόγησε 16 ελκυστήρες από 13 διαφορετικές μάρκες, μερικές από τις οποίες εμφανίζονται για πρώτη φορά στον διαγωνισμό.

Fabio Zammaretti

Η διαδικασία αξιολόγησης ξεκίνησε φέτος τον Ιούνιο με την εναρκτήρια εκδήλωση «Let the Challenge Begin». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι κατασκευαστές παρουσίασαν τους διαγωνιζόμενους ελκυστήρες. Αργότερα, σε όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, η κριτική επιτροπή είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους ελκυστήρες στα χωράφια. Συνεπώς, η σημερινή τελετή απονομής αποτελεί το τελευταίο στάδιο μιας διαδικασίας που διήρκεσε έναν χρόνο. Τα συγχαρητήριά μου στους νικητές των 4 βραβείων TotY 2023».

Πλέον, η αυλαία των βραβείων Ελκυστήρας της Χρονιάς 2023 έχει πέσει. Τώρα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για τις εκπληκτικές καινοτομίες της επόμενης χρονιάς στον κλάδο. Και η BKT θα είναι εκεί.

Συνδεθείτε στην αίθουσα τύπου της BKT: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room

Σχετικά με την BKT: 

Η Balkrishna Industries Ltd. (BKT) είναι εταιρεία παραγωγής ελαστικών με έδρα στην Ινδία. Ο Όμιλος BKT παράγει μια εκτενή και σύγχρονη σειρά ελαστικών εκτός δρόμου, ειδικά για οχήματα που χρησιμοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: γεωργία, βιομηχανία, χωματουργικές εργασίες, εξορύξεις, λιμένες, οχήματα παντός εδάφους και κηπουρική. Οι πρωτοποριακές λύσεις της BKT έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πιο απαιτητικών χρήσεων, ενώ περιλαμβάνουν περισσότερα από 3.200 διαφορετικά προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επισκεφτείτε την τοποθεσία Web www.bkt-tires.com.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ