Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

ΕΛΓΑ: προσλαμβάνει υπαλλήλους 8μηνης διάρκειας

Σύμφωνα με το έγγραφο 12198/20/9/2022 ο ΕΛ.Γ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις προσωπικού  για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, τεσσάρων (4) υπαλλήλων του κλάδου ΠΕ Διοικητικών – Οικονομικών με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, προκειμένου να ενισχυθεί η διεκπεραίωση των διοικητικών λειτουργιών στην Κεντρική Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α., που προέκυψε από τις εκτεταμένες ζημιές που σημειώθηκαν σε όλη την επικράτεια από πλημμύρες, παγετούς και πυρκαγιές.

Η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει κατά φθίνουσα σειρά με βάση το βαθμό τίτλου σπουδών και επί ισοβαθμίας με το έτος κτήσης του τίτλου σπουδών. Αν οι υποψήφιοι και πάλι ισοβαθμούν, προηγείται ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησής του, ενώ, αν εξαντληθούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, η μεταξύ τους σειρά καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ΠΕ Διοικητικών-Οικονομικών) ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : m.mataragka@elga.gr μέχρι την Παρασκευή 23 – 09 – 2022.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ