Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Ελαστικά αντοχής τα BKT

Μια δυναμική μαρτυρία που έλαβε η BKT κατά την επίσκεψή της στην Ιταλική γεωργική εταιρεία

I Gelsi που έχει επιλέξει να εξοπλίσει τα μηχανήματά της με ελαστικά AGRIMAX RT 765. «Άριστη πρόσφυση, κορυφαία άνεση,

διατίθενται παντού και φαίνεται ότι διαρκούν για πάντα»

Seregno (Ιταλία), 31 Οκτωβρίου 2022 – Αποσκοπώντας στη διατήρηση της άμεσης επαφής με τον χρήστη, ακούγοντας τις ανάγκες του και συλλέγοντας τα πολύτιμα σχόλιά του, η BKT έχει λάβει τη μαρτυρία της γεωργικής εταιρείας I Gelsi, μιας καινοτόμου οικογενειακής επιχείρησης στη Βόρεια Ιταλία, που έχει θέσει γερές βάσεις εδώ και πενήντα χρόνια.

Υπό την καθοδήγηση του Stefano Lanzoni και του αδελφού του, η εταιρεία διαθέτει σήμερα έκταση γης 700 στρέμματα, απασχολεί 10 άτομα σε μόνιμη βάση και 30 επιπλέον συνεργάτες σε περιόδους αιχμής. Κύριο αντικείμενο της I Gelsi είναι η καλλιέργεια, η συγκομιδή και η πώληση βερίκοκων, ακτινιδίων και δαμάσκηνων. Η εταιρεία διαθέτει ακόμα και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ και πουλάει το σύνολο της παραγόμενης ενέργειας.

«Αναζητούμε την καινοτομία στη γεωργία. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στην επιλογή μιας μεγάλης μονάδας ανανεώσιμης ενέργειας – κάτι που αποτέλεσε ένα πραγματικά σημαντικό βήμα για εμάς. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην τεχνολογία, στα μηχανήματα και στους καινοτόμους οπωρώνες. Συνεργαζόμαστε επίσης με ερευνητές», λέει οStefano Lanzoni, συνέταιρος της I Gelsi. «Συγκαταλεγόμαστε στις πιο προηγμένες εταιρείες στον κλάδο της καλλιέργειας φρούτων και συνεχίζουμε να κοιτάζουμε μπροστά».

Ως εκ τούτου, οι βασικές δραστηριότητες της εταιρείας λαμβάνουν χώρα μέσα στους οπωρώνες, μια εργασία που είναι δυνατή και υποστηρίζεται από ψεκαστήρες, εκσκαφείς, θρυμματιστές, καταστροφείς ζιζανίων (zapper), ρυμουλκούμενα και 15 ελκυστήρες οπωρώνων που ο Stefano Lanzoni αποφάσισε να εξοπλίσει με ελαστικά της BKT, ειδικότερα το AGRIMAX RT 765.

Η ισχύς των ελαστικών της BKT έγκειται στην άριστη πρόσφυση που προσφέρουν. Σε συνδυασμό με την άνεση, η πρόσφυση αποτελεί βασικό παράγοντα κατά την εργασία σε αγροτικό περιβάλλον: τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η BKT είναι ασυναγώνιστα. Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι τα ελαστικά της BKT είναι ευρέως διαθέσιμα και τα γνωρίζουν όλοι – αυτό είναι εξαιρετικό πλεονέκτημα που μειώνει τους νεκρούς χρόνος των μηχανημάτων, που κοστίζουν πολύ»εξηγεί ο Stefano Lanzoni.

Το AGRIMAX RT 765 είναι ένα από τα κορυφαία ελαστικά της BKT σε πωλήσεις και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σύγχρονους ελκυστήρες σε εφαρμογές βαρέος τύπου όπως το όργωμα, ο ψεκασμός, ο θερισμός και οι μετακινήσεις στα χωράφια και στον δρόμο. Εξασφαλίζει μειωμένη συμπίεση του εδάφους και προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες αυτοκαθαρισμού. Χάρη στη μεγάλη επιφάνεια επαφής που διαθέτει, το ελαστικό εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση σε όλες τις επιφάνειες και κορυφαία πρόσφυση. Και δεν είναι μόνο αυτό! Προσφέρει επίσης υψηλή φέρουσα ικανότητα και άριστη δυνατότητα ελέγχου. Διατίθεται στην αγορά σε δύο διαστάσεις με τεχνολογία με χαλύβδινους ιμάντες για βελτιωμένη αντοχή.

Η επιβεβαίωση έρχεται από τον ίδιο τον Stefano Lanzoni: «Εκτός από τον άριστο έλεγχο, ο κύκλος ζωής του ελαστικού φαίνεται να μην έχει όριο. Τα προϊόντα της BKT διαρκούν μια αιωνιότητα και με αυτόν τον τρόπο, μας δίνουν τη δυνατότητα να μειώνουμε τα κόστη μας. Εξαιρετικό πλεονέκτημα για μια εταιρεία!»

Ιστορίες και μαρτυρίες όπως αυτή που λάβαμε από τη γεωργική εταιρεία I Gelsi αποτελούν κίνητρο για την BKT. Επιβεβαιώνουνε ότι η πολυεθνική εταιρεία ακολουθεί τη σωστή κατεύθυνση και είναι σε θέση να ικανοποιεί τις πολύπτυχες ανάγκες των χειριστών, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και σε κάθε τύπο εδάφους. Τα σχόλια εκείνων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της BKT καθημερινά, στα χωράφια, είναι ουσιώδη για τη βελτίωση και την ανάπτυξη νέων, ειδικά προσαρμοσμένων προϊόντων.

Παρακολουθήστε το βίντεο της γεωργικής εταιρείας I Gelsi

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ