Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Διγλωσσία(;) στο ΥΠΑΑΤ για τη νέα παράταση για τα σχέδια βελτίωσης

Άλλα αναφέρει ο υφυπουργός κος Στύλιος και άλλα ο υπουργός κος Γεωργαντάς για την παράταση της υλοποίησης των σχεδίων βελτίωσης. Ο υπουργός στην συνάντηση Ιουλίου με την επιτροπή επιλαχόντων αγροτών σχεδίων βελτίωσης μιλούσε για 15-30 μέρες, δηλ μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Από την άλλη ο υφυπουργός σε απάντηση στον βουλευτή Πέλλας κος Διονύση Σταμενίτη μιλάει για παράταση 3 μηνών!

Αναλυτικότερα αναφέρει στην ανάρτηση του ο βουλευτής Πέλλας:

Προς υπογραφή η απόφαση παράτασης για την υλοποίηση του 20% των σχεδίων βελτίωσης.Επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στύλιο αναφορικά με το ζήτημα της προθεσμίας υλοποίησης του 20% των σχεδίων βελτίωσης – Δράσεις: 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020».

Όπως με ενημέρωσε ο Υφυπουργός αναμένεται να δοθεί παράταση υλοποίησης μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2022. Με την προς υπογραφή απόφαση παρατείνεται για 3 μήνες η προθεσμία, διευκολύνοντας τους δικαιούχους που αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω κυρίως καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην προμήθεια των Γεωργικών Οχημάτων εξαιτίας των συνολικών καθυστερήσεων που υφίστανται στο χώρο της εμπορίας οχημάτων.

Διονύσιος Σταμενίτης βουλευτής ΝΔ Πέλλας

Δείτε παλιότερη ανάρτηση σχετική:

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ