Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Διαδικτυακό σεμινάριο για το«Εξαγωγικό Εμπόριο – INCOTERMS 2020»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών την Τετάρτη 09 & Πέμπτη 10 Μαρτίου, ώρες 17:00 – 21:00, με θέμα: «Εξαγωγικό Εμπόριο – INCOTERMS 2020» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Το σεμινάριο έχει στόχο να παρουσιάσει όλα τα στάδια της εξαγωγικής διαδρομής και την σπουδαιότητα τους, για επιτυχημένες εξαγωγές χωρίς εκπλήξεις, λάθη και απώλεια χρημάτων. Οι εκπαιδευόμενοι θα εφοδιαστούν με τις αναγκαίες γνώσεις αναφορικά με το περιεχόμενο και τον τρόπο ορθής χρήσης των αναθεωρημένων Διεθνών εμπορικών Όρων INCOTERMS 2020.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εξαγωγικών πωλήσεων, προμηθειών, εφοδιαστικής αλυσίδας, οικονομικής και νομικής διεύθυνσης, συμβούλους διεθνούς εμπορίου και επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το εξωτερικό και επιδιώκουν να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους ικανότητα και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους σε θέματα διεθνών συμφωνιών και συναλλαγών.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι η κ. Σκοτίδη Τζένη η οποία διαθέτει μεγάλη & πολυετή εμπειρία ως τραπεζικό στέλεχος σε Αμερική και Ελλάδα, σε θέματα εξαγωγών, trade finance, international banking & international relations.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: education@sthev.gr και τηλ.: 2410555507.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ