Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
spot_img
spot_img
spot_img

Δεν συμμετέχει ο ΑΣ Αλεξανδρείας σε κινητοποιήσεις

spot_img

Για λόγους υγείας εξαιτίας της πανδημίας ο γνωστός αγροτικός σύλλογος από ν.Ημαθίας δεν συμμετέχει και δεν θα συμμετάσχει σε αγροτικές κινητοποιήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στον αγροτικό κλάδο.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

Ενημερώνουμε τα τοπικά και όχι μόνο ΜΜΕ, τις αστυνομικές αρχές, τους κάτοικους του νομού Ημαθίας και των όμορων νομών, πως ο σύλλογος αγροτών του δήμου Αλεξάνδρειας δεν θα συμμετάσχει σε καμία κινητοποίηση με τρακτέρ ή σε κάποια μηχανοκίνητη πορεία ή σε συλλαλητήρια που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα.

Η απόφαση προκύπτει από διαδικτυακή γενική συνέλευση η οποία λειτουργεί εδώ και 2 μήνες, ενώ με όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν διαδικτυακά έγινε με τηλεφωνική επικοινωνία.

Η απόφαση αυτή δεν σημαίνει επ ουδενί ότι τα προβλήματα του κλάδου έχουν λυθεί ή μειωθεί.

Η απόφαση αυτή σχετίζεται με την πανδημία και θέλουμε να δείξουμε το σεβασμό στον συνάνθρωπό μας και στον διαρκή αγώνα που δίνει το υγειονομικό σύστημα,

Τη συμπαράσταση μας στους ανθρώπους της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων που πέραν των άλλων, αντιμετωπίζουν και δυσκολίες στις μεταφορές εμπορευμάτων.

Θεωρούμε λανθασμένη την απόφαση όσων διαμαρτύρονται αυτή τη στιγμή στους δρόμους καθώς οι στιγμές που ζούμε δεν προσφέρονται για κάτι τέτοιο.

Ο Α.Σ Αλεξάνδρειας έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν τη δυναμική του. Για όσους δεν θυμούνται ας ρωτήσουν.

Με τιμή το Δ.Σ.

 

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ