Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ CLAAS : παραχώρηση για σιδηροδρομικό ατύχημα

Η Εταιρία Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ εκφράζει την βαθιά της θλίψη και μεταφέρει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος κοντά στα Τέμπη.

Εύχεται δε ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.Ως ένδειξη ελάχιστης συμβολής στην προσπάθεια των συνεργείων διάσωσης, αλλά και των συγγενών που έχουν να διεκπεραιώσουν τις δύσκολες υποθέσεις τραυματιών ή αποθανόντων, θέτει στην διάθεση του Δήμου Λαρισαίων όλα τα δωμάτια που είχαν κρατηθεί και προπληρωθεί για τις ανάγκες της Εταιρίας για την έκθεση AgroThessaly, στα ξενοδοχεία Imperial και Comfort Suites & Rooms για το διάστημα 2 έως 5 Μαρτίου, προκειμένου αυτά να διατεθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δωμάτια σε ξενοδοχεία της Λάρισας για συγγενείς νεκρών και αγνοούμενων διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων

Είκοσι τρία (23) δωμάτια σε ξενοδοχεία της Λάρισας διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων για τους συγγενείς θυμάτων και αγνοούμενων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη της Λάρισας και θα παραμείνουν για τις επόμενες ώρες.

Ειδικότερα, δέκα δωμάτια μίσθωσε απευθείας ο Δήμος Λαρισαίων, ενώ η εταιρεία «Γ. Χίγκας Γεωτεχνική» έθεσε στη διάθεση του Δήμου όλα τα δωμάτια που είχαν κρατηθεί και προπληρωθεί για τις ανάγκες της εταιρείας για το διάστημα 2 –5 Μαρτίου για την έκθεση «Agrothessaly», η οποία ως γνωστόν αναβλήθηκε.

Η διαχείριση των δωματίων γίνεται από τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Λαρισαίων που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο και συνδράμουν στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος.

Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί την εταιρεία Γ. Χίγκας  για την ευγενική της χειρονομία και την στάση αλληλεγγύης που επιδεικνύει.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ