Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Για δικαίωση μιλάει ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών αγορών Αττικής

Υπό τον τίτλο «Νικήσαμε συνάδελφοι», ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής (ΣΥΒΑΑ), εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει για την αναστολή της προαναγγελθείσας κινητοποίησης των παραγωγών των λαϊκών αγορών, κάνοντας λόγο για νίκη και δικαίωση, αφού ο Γ.Γ. Εμπορίου  κ. Σταμπουλίδης, τόνισε ότι το μέτρο της αναστολής λειτουργίας των Σαββατιάτικων Αγορών «θα επανεξεταστεί».

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΣΥΒΑΑ, αναφέρονται τα εξής:

«Με δηλώσεις του ο Γ.Γ. Εμπορίου κος Σταμπουλίδης, τόνισε ότι το μέτρο της αναστολής λειτουργίας των Σαββατιάτικων Αγορών «θα επανεξεταστεί»! Φοβήθηκαν τις αντιδράσεις μας, φοβήθηκαν μην κατέβουμε στο δρόμο! Μα πιο πολύ απ’ όλα φοβήθηκαν την Ενότητα και τη συντονισμένη δράση των βιοκαλλιεργητών, των παραγωγών λαϊκών αγορών, των καταναλωτών και όλων όσων έχουν γονατίσει από τις πολιτικές τους! Υπό το πρίσμα των ανωτέρω δηλώσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης λοιπόν, το Δ.Σ. του ΣΥΒΑΑ αναστέλλει την προαναγγελθείσα κινητοποίηση των παραγωγών. Δηλώνουμε όμως προς πάσα κατεύθυνση ότι οι Αγορές Βιοκαλλιεργητών του Σαββάτου σε Βούλα, Ίλιον και Ελευσίνα θα λειτουργήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ανεξαρτήτως του αν και
πότε θα «επανεξεταστεί» η απόφαση του ΥΠΑΝ.

Καλούμε δε τους κυρίους Γεωργιάδη και Σταμπουλίδη να τις επισκεφθούν, προκειμένου να καταδείξουν και σε εμάς τα προβλήματα συνωστισμού που βλέπουν μόνο αυτοί και κανένας άλλος στις Αγορές Παραγωγών και τις Λαϊκές Αγορές. Για τη διασπορά του ιού έχουμε φροντίσει εμείς ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, με αποστάσεις, μάσκες, γάντια και αντισηπτικά σε κάθε πάγκο.

Τα αυτοκίνητά μας δε θα είναι αύριο μπροστά στο υπουργείο, αλλά δε θα μείνουν παρκαρισμένα! Παραμένουμε στις επάλξεις με «το όπλο παρά πόδας», έτοιμοι να στηρίξουμε τους συναδέλφους παραγωγούς των Λαϊκών Αγορών και τους υπόλοιπους συναδέλφους αγρότες στα δίκαια αιτήματά τους»!

Το Δ.Σ. του ΣΥ.Β.Α.Α.-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ