Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Βράβευση για την Μπάρμπα Στάθης

«Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην ομώνυμη διοργάνωση και στην κατηγορία «Vegan γεύματα» αναδείχθηκε ηνέα σειρά φυτικών γευμάτων«360°PlantBasedMeal»Μπάρμπα Στάθης.

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» και βραβεύτηκε για την καινοτομία των προϊόντων της. Η συγκεκριμένη  διάκρισηεπισφραγίζει την προσήλωση της εταιρείας στην παραγωγή ποιοτικών καικαινοτόμων τροφίμων που κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του λιανεμπορίου και των καταναλωτών, εδώ και μισό αιώνα.

Τα«360° PlantBasedMeal» είναι μία πρωτότυπη προϊοντική σειρά, με βάση τη φυτική πρωτεΐνη αρακά, που αποτελείται από 7vegan πλήρη γεύματα. Ειδικότερα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνδύασε φυτικά κεφτεδάκιααπό πρωτεΐνη αρακά με πατάτες, γλυκοπατάτες, και ρύζι με λαχανικά,που μαγειρεύονταιεύκολα, σε μόνο 10 λεπτά. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του λανσαρίσματος, η προτίμηση των καταναλωτώνοδήγησε στην προσθήκη δύο νέων κωδικών, που συνδυάζουνζυμαρικά με φυτικό κιμά από πρωτεΐνη αρακά, παρουσιάζοντας επιπλέον γευστικές επιλογές για κάθε μέρα.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ