Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Βγήκε το ΦΕΚ για τις 2 γραμματείες του ΥΠΑΑΤ

Βγήκε το ΦΕΚ για το σπάσιμο των 2 γραμματειών και την είσοδο του κ.Δημήτρη Παπαγιαννίδη στο ΥΠΑΑΤ. O κ.Παπαγιαννίδης είναι από την Ναυπακτία την εκλογική περιφέρεια του κ.Λιβανού και έχει υπάρξει παλιότερα ειδικός γραμματέας Γ.Γ. Κοινοτικών Πόρων στο ΥΠΑΑΤ την περίοδο 2004 – 2009. Πλέον στα γραφεία της Αχαρνών 2 στον 2 όροφο θα είναι ο κ.Μπαγινέτας και στην λεωφόρο Αθηνών 54-56 στον 4ο θα είναι ο κ.Παπαγιαννίδης.

Αναλυτικά δείτε τι γράφει η εφημερίδα της κυβερνήσεως:

Α.Φύλλου 483 – 23 Ιουνίου 2021

Ν.4758

 Αποδοχή παραίτησης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Έχοντας υπόψη:Την υπ’ αρ. 6353/210150/23-08-2019 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Διορισμός Γενικού Γραμματέα στη Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.Την από 17-06-2021 έγγραφη παραίτηση του Κωνσταντίνου Μπαγινέτα, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποφασίζουμε:

Την αποδοχή της παραίτησης του Κωνσταντίνου Μπαγινέτα του Νικολάου, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον απαλλάσσουμε από τα καθήκοντά του.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2021

Ν.4760

Ανάθεση καθηκόντων Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Έχοντας υπόψη: του π.δ. 2/2021 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 2), αποφασίζουμε: Αναθέτουμε στον Δημήτριο Παπαγιαννίδη του Οδυσσέα  μόνιμο εν ενεργεία δημόσιο υπάλληλο, καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων.

Αθήνα, 23 Ιουνίου 2021

Ν.4759

Ανάθεση καθηκόντων Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ανάθεση καθηκόντων Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.Έχοντας υπόψη: του π.δ. 2/2021 «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α’ 2), αποφασίζουμε:Αναθέτουμε στον Κωνσταντίνο Μπαγινέτα του Νικολάου, , μόνιμο εν ενεργεία δημόσιο υπάλληλο, καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με βαθμό 1ο της κατηγορίας ειδικών θέσεων.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2021

Δείτε το ΦΕΚ:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Δημήτριος Παπαγιαννίδης: Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών
Κωνσταντίνος Μπαγινέτας: Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ