Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Απογείωση στα 53,66 λεπτά το σκληρό σιτάρι από τον ΑΣ Νίκαιας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νίκαιας Λάρισας “Ο Προμηθέας”, προχώρησε σήμερα σε πώληση σκληρού σιταριού στην τιμή των 0,5366 ευρώ/κιλό!

Ο αγοραστής που πλειοδότησε ήταν η εταιρεία από την Αχαία “Μύλοι Κεπενού ΑΕΒΕ”, Ο πρόεδρος συνεταιρισμού και αντιδήμαρχος δήμου Κιλελέρ κος Αντώνιος Ρεντζιάς ενημέρωσε ότι η τιμή αγρότη που ανακοινώθηκε για αυτή την παρτίδα αποθηκευμένου σιταριού 600 τόννων, θα είναι περίπου στα 52 λεπτά το κιλό, δηλ 1 λεπτό πιο κάτω. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η υψηλότερη τιμή μέχρι στιγμής στην Ελλάδα για τη φετινή σοδειά, αφού ξεπέρασε τον ΑΣ Χάλκης που έδωσε ΣΣ στα 43 λεπτά.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός “Ο Προμηθέας” έχει την έδρα του στη Νίκαια Λάρισας και ασχολείται με πάσης φύσεως ζητήματα παραγωγής και ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων. Αριθμεί 500 μέλη, με γνώση και εμπειρία ετών στο γεωργικό και αγροτικό τομέα, που δραστηριοποιούνται ενεργά με στόχο την ολοένα και σημαντικότερη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και αξιοποίησης του θεσσαλικού κάμπου.

Στον συνεταιρισμό ΑΣ Νίκαιας υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν γεωργικά εφόδια, στον ισόγειο χώρο λειτουργεί βενζινάδικο, επίσης υπάρχει και μονάδα σποροπαραγωγής δημητριακών.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι as-Nikaias-1024x576.jpg

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ