Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Αγροτική εκδήλωση του Συνεταιρισμού Ενιπέα Φαρσάλων με την Εταιρία Κ&Ν Ευθυμιάδης

Ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη του για τα προϊόντα σπόρων σποράς της Κ&Ν Ευθυμιάδης και ειδικότερα για τις καλλιέργειες βαμβακιού και καλαμποκιού, η σπορά των οποίων επίκειται το ερχόμενο διάστημα, πραγματοποίησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ενιπέα Φαρσάλων. 

Οι γεωπόνοι της Εταιρείας Κώστας Στεφανούλης και Γιώργος Στουγιάννης παρουσίασαν τις ποικιλίες βαμβακιού της DELTAPINE και της PRIME GENETICS που διακινεί αποκλειστικά η Κ&Ν Ευθυμιάδης στη χώρα μας, καθώς και τα κορυφαία υβρίδια καλαμποκιού XELLANO. Τέλος, έγινε τεχνική ενημέρωση για το καινοτόμο εντομοκτόνο καταπολέμησης των μυζητικών εντόμων της καλλιέργειας του βαμβακιού Teppeki, που διανέμει η εταιρεία.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αθανάσιος Καραΐσκος ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρείας Κ&Ν Ευθυμιάδης για την ενημέρωση που παρείχαν στους αγρότες της περιοχής και δεσμεύθηκε ότι ανάλογες ενημερωτικές εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. «Είναι χρήσιμο λίγο πριν τις εαρινές σπορές οι παραγωγοί μας να γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τις σύγχρονες καλλιεργητικές πρακτικές, προκειμένου να συνεχίσουν να παράγουν τα ποιοτικά προϊόντα, τα οποία πλέον έχουν αποκτήσει μια περίοπτη θέση στην αγορά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ