Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

“Έφυγε” από την ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας φρούτων Πουλής

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Πουλής σε ηλικία 74 ετών. Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948. Υπήρξε επιφανής και διακεκριμένος επιχειρηματίας στο εμπόριο αγροτικών προϊόντων. Δραστηριοποιήθηκε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ έχει δυο ψυγεία-συσκευαστήρια στις περιοχές της Αγιάς και του Τυρνάβου του νόμου Λάρισας.

Άνθρωπος διορατικός, με όραμα, ο οποίος κατάφερε τα μέγιστα στον τομέα του. Εργάστηκε με ήθος και τιμιότητα, αρχές τις οποίες μεταλαμπάδευσε στα τρία του παιδιά που συνεχίζουν επάξια την επιτυχημένη του πορεία. Υπήρξε οικογενειάρχης, σύζυγος, πατέρας και παππούς. Αφήνει πίσω του την του σύζυγο Μαίρη, τα τρία του παιδιά, Αριστέα, Φωτεινή και Αλέξανδρο και τα τρία του εγγόνια.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε. είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα στο χώρο των φρούτων και λαχανικών. Το 1970 ο Δημήτριος Πουλής υπήρξε ιδρυτής της εταιρίας ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε. όταν και αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση χονδρικής πώλησης φρούτων & λαχανικών με έδρα την Κεντρική Αγορά Αθηνών. Η εταιρία ΠΟΥΛΗΣ Α.Ε. έπειτα απο διαρκή πολυετή ανάπτυξη διαθέτει εγκαταστάσεις αποθήκευσης, συντήρησης, τυποποίησης, συσκευασίας και ωρίμανσης φρέσκων φρούτων & λαχανικών στην Αγιά και στον Τύρναβο Λαρίσης.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτριος έφυγε χτυπημένος από την επάρατη νόσο, ενώ ο διάδοχος των επιχειρήσεων γιος του Αλέξανδρος “τρέχει” τις επιχειρήσεις και έχει στα σκαριά δημιουργία νέου ψυγείου και επέκταση εξαγωγών και σε άλλα κράτη.

To εργοστάσιο-συσκευαστήριο στον Τύρναβο
Συσκευασία-Διαλογή κερασιού στο εργοστάσιο

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ