Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

“Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή ο εκκοκκιστής Νίκος Καραγιώργος

Θλίψη στον αγροτικό κόσμο-και όχι μόνο- σκόρπισε η είδηση ότι σήμερα τα ξημερώματα «έφυγε» από τη ζωή ο εκκοκκιστής Νίκος Καραγιώργος, συνιδιοκτήτης της εταιρείας «ΕΚΚOΚΚΙΣΤΗΡΙΑ BAMBAΚΟΣ ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ», σε ηλικία μόλις 59 ετών, «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο.
Ο Νίκος Καραγιώργος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των αγροτών και ειδικότερα στον βαμβακοπαραγωγικό κόσμο, άνθρωπος με χαμηλό προφίλ, ταπεινός και προσιτός προς όλους. Αφήνει πίσω την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του.

Η εταιρεία “Αφοι Καραγιώργου ΑΒΕΕ” ιδρύθηκε το 1951 και ασχολείται με την εκκόκκιση βαμβακιού, την παραγωγή βαμβακέλαιου και βαμβακόπιτας. Στον Ελλαδικό χώρο διαθέτει περισσότερα από είκοσι εκκοκκιστήρια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει:

«Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΒΕΕ» ανακοινώνει με θλίψη τον αιφνίδιο θάνατο του κορυφαίου στελέχους της, Αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ επιφανούς προσωπικότητας, που επί έτη, χάρη στην ακάματη εργατικότητά του, την ιδιαίτερη λάμψη της διανοίας του και το πρωτοποριακό του πνεύμα, συνέδεσε αδιάρρηκτα το όνομά του με την εξέλιξη, τα επιτεύγματα και την προσφορά της εταιρείας μας στην εθνική οικονομία, τους εργαζομένους μας και το κοινωνικό σύνολο.

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΜΑΣ η εταιρεία μας αναστέλλει τις εργασίες και συναλλαγές της επί διήμερο (14 και 15/4)».

Το Δ.Σ.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ