Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

H νέα σειρά εκπομπών Crop Talks ξεκινά στο κανάλι YouTube του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς

 Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς συνεχίζει τις εκπομπές Crop Talks στο YouTube, με μία νέα σειρά συνεντεύξεων που αποσκοπεί στην ανάδειξη του ρόλου των διαφορετικών τμημάτων του Τομέα στην υποστήριξη των συστημάτων αγροδιατροφής  μέσω δημιουργίας και προσφοράς αποτελεσματικών λύσεων για την γεωργία στη χώρα μας, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον και υποστηρίζοντας την ανταγωνιστικότητα των Ελλήνων παραγωγών στις διεθνείς αγορές.

Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, οι προσκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας αυξάνονται και μεταλλάσσονται συνεχώς. Ο Τομέας επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, στην προσπάθεια του να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που απαντούν ακριβώς στις ανάγκες των παραγωγών στη χώρα μας, ενίσχυσε την εσωτερική δομή της με τμήματα και ρόλους, που προσφέρουν προστιθέμενη αξία σε όλους τους εμπλεκόμενους στην παραγωγή τροφίμων. Μέσα από τη συνεργασία των τμημάτων αυτών, η εταιρεία αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμες λύσεις φυτοπροστασίας που στοχεύουν να συμβάλλουν στην επίτευξη μιας πιο βιώσιμης ελληνικής Γεωργίας, θέτοντας στο επίκεντρο την παραγωγή μεγαλύτερης ποσότητας και καλύτερης ποιότητας τροφίμων με λιγότερους πόρους, που επιτρέπουν την ολοκληρωμένη διαχείριση της παραγωγής, περιορίζοντας παράλληλα τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Όπως δήλωσε και ο Γρηγόρης Μοσχόπουλος, Head of Field Activation & Marketing Operations του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, «Δραστηριοποιούμαστε σε ένα περιβάλλον προκλήσεων και η υιοθέτηση καινοτόμων εξατομικευμένων λύσεων για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων αποτελεί μονόδρομο για βιώσιμα συστήματα παραγωγής τροφίμων στη χώρα μας. Μέσω της τμηματοποίησης και της ενίσχυσης των λειτουργιών της τοπικής οργάνωσής μας αποσκοπούμε στην δημιουργία και μεταφοράς γνώσης για αύξηση της απόδοσης, με παράλληλη διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων».

Οι εκπομπές δημοσιεύονται στο κανάλι YouTube του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας, κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα, αρχής γενομένης της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο συγκεκριμένο κανάλι και να παρακολουθήσουν όλες τις διαθέσιμες εκπομπές

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ