Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Συνάντηση Γεωργαντά με σύλλογο Ελλήνων Σποροπαραγωγών και Σποροφύτων

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά, τον Υφυπουργό κ. Στύλιο και παράγοντες του ΥΠΑΑΤ, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 8/6/2022, αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας, αποτελούμενη  από τον πρόεδρο   κ. Δεβετζή Μιχαήλ, τον αντιπρόεδρο κ. Σερβέτα Ιωάννη και τον κ. Καρακίτσο Στέργιο μέλος του ΔΣ. Στη συνάντηση έγινε αναφορά στις συνδεδεμένες ενισχύσεις της νέας ΚΑΠ, τη στήριξη της Αγροτικής παραγωγής καθώς επίσης στα θέματα όλων των εμπλεκόμενων φορέων της Ελληνικής Σποροπαραγωγής.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, αναφέρθηκαν στην ανάγκη στήριξης των καλλιεργειών σιτηρών και ψυχανθών, στην πάταξη της παράνομης διακίνησης σπόρων, και στην ενδυνάμωση των υπηρεσιών του Υπουργείου με ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό.

Τόσο ο Υπουργός κ. Γεωργαντάς όσο και ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Στύλιος, ιδιαίτερα ενημερωμένοι και με σαφή τοποθέτηση, αναγνώρισαν την ανάγκη στήριξης της Ελληνικής Σποροπαραγωγής. Συμφωνήθηκε επίσης η περαιτέρω επικοινωνία και αποστολή στοιχείων και προτάσεων για την λήψη αποφάσεων  ώστε να διευθετυθούν τρέχοντα ζητήματα και να   αξιοποιηθούν άμμεσα όλοι οι διαθέσιμοι πόροι και δυνατοτήτες της νέας ΚΑΠ για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων της Ελληνικής Αγροτικής παραγωγής.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ