Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Πρόσκληση 2ου σεμιναρίου – Webinar που συνδιοργανώνει το παράρτημα ΓΕΩΤΕΕ Α/Μ με τίτλο “Επεξεργασία δορυφορικών εικόνων, συστήματα για άρδευση ακριβείας”

Σεμινάριο συνδιοργανώνει το ΓΕΩΤΕΕ Α/Μ . Παρακάτω συνημμένα η πρόσκληση για το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο που αφορά Γεωτεχνικούς και όχι μόνο και που συνδιοργανώνει το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας  σε συνεργασία με το ΔΠΘ στα πλαίσια του Προγράμματος Pontos.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04/3/2022 στις 10:00 – 12:00 με τίτλο « Επεξεργασία δορυφορικών εικόνων, συστήματα καταγραφής και προσομοίωσης για την εφαρμοσμένη άρδευση ακριβείας»

Το σεμινάριο θα γίνει με την χρήση της εφαρμογής zoom.

Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν. Το λογισμικό που προτείνεται στην πρόσκληση είναι ελεύθερο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας είναι η εγγραφή σας σε αυτό, μέσω συνδέσμου που θα βρείτε στην συνημμένη πρόσκληση.

2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΓΕΩΤΕΕ:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Αναρτήθηκε το υλικό του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Επεξεργασία Δορυφορικών Εικόνων για την Αποτύπωση των Επιπτώσεων Πλημμυρικών Φαινομένων» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ,18 Φεβρουαρίου 2022..

Αυτό το υλικό (βίντεο, παρουσιάσεις κτλ) είναι διαθέσιμο τόσο στην ιστοσελίδα του ΓΕΩΤΕΕ ΑΜ στο https://geotee-anmak.gr/oloklirosi-webinar-diadiktyakoy-seminarioy-poy-syndiorganose-to-parartima-mas/    όσο και σε αυτή του έργου PONTOS προκειμένου όσοι δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο.

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ