Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ : νέα συνεργασία με τα παρελκόμενα του Ομίλου CNH

Η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συνεχίζοντας να επενδύει στην ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας και στην διεύρυνση της γκάμας των μηχανημάτων που προσφέρει στους πελάτες της, ανακοινώνει την συνεργασία της με τη CNH Industrial για την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των παρελκομένων New Holland, Kongskilde και Överum στην Ελλάδα.

Για πρώτη φορά, τα παρελκόμενα New Holland (άροτρα, καλλιεργητές, ρίπερ κ.ά.) διατίθενται στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στους επαγγελματίες αγρότες σύγχρονες λύσεις και εργαλεία με κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα, έξυπνη συνδεσιμότητα και μοναδικές καινοτομίες που καθιστούν πιο εύκολη και αποδοτική τη δουλειά στο χωράφι.

Τα παρελκόμενα της Kongskilde (καλλιεργητές, ρίπερ, σπαρτικές, πετροσυλλέκτες κ.ά.), μεταξύ των οποίων και τα κορυφαία άροτρα Överum, σχεδιάζονται στη Δανία και έρχονται στην Ελλάδα για να διευρύνουν τις διαθέσιμες επιλογές των αγροτών. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η αντοχή τους στο χρόνο και σε κάθε τύπο εδάφους, τα καθιστούν μία ασφαλή και έξυπνη επένδυση για τους επαγγελματίες.

Η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. έπειτα από έναν αιώνα συνεχών επενδύσεων στην εκμηχάνισητης ελληνικής γεωργίας, συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα από τις κορυφαίες διεθνώς κατασκευάστριες εταιρίες και να στηρίζει έμπρακτα την επιλογή «να είσαι αγρότης».

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ