Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Νέο Zetor PROXIMA 2022

Το πρώτο PROXIMA κυκλοφόρησε το 2004. Από τότε, περισσότερα από 36.000 έχουν παραχθεί και λειτουργούν σε όλο τον κόσμο.  Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα ZETOR. Για τα 18α γενέθλιά του φέτος, το PROXIMA απέκτησε πολλές λειτουργικές βελτιώσεις που το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.

Το νέο Zetor PROXIMA, αποτελεί μια πρόταση με αξιοπιστία, ανθεκτικότητα σε συνδυασμό με εξοικονόμηση σε καύσιμα αλλά και στην συντήρηση του. Προσφέρεται για μεγάλο εύρος εργασιών και ειδικότερα στον αγρό, σε δάση αλλά και σε δήμους.

Η νέα σειρά διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Proxima CL, Proxima GP και Proxima HS με εύρος ιπποδυνάμεων από 80 έως 120 ίππους.

Το Proxima CL, δημοφιλές στην κατηγορία του, είναι διαθέσιμο από 80-110 ίππους. Στην βασική έκδοση διαθέτει μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, και προαιρετικά με έρπουσες ταχύτητες.


Το Proxima GP με ισχύ έως 110 ίππους, διαθέτει σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων εξοπλισμένο με πολλαπλασιαστή ροπής 2 θέσεων.


Το Proxima HS διαθέτει πιο σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων με ηλεκτρο/ϋδραυλική ρεβέρσα. Καλύπτει εύρος ισχύος από 80 έως 120 ίππους και αποδίδει με ευκολία στις πιο απαιτητικές εργασίες, προσφέροντας ευελιξία, άνεση και αποτελεσματικότητα.
H ολοκαίνουργια Καμπίνα που φοράει πλέον το PROXIMAείναι ευρύχωρη με καλύτερη ορατότητα και ισχυρό κλιματισμό. Το άνοιγμα στην οροφή προφέρει ορατότητα στην χρήση με κουβά καθώς και καλύτερο εξαερισμό για τον χειριστή. Διαθέτει επίσης νέα οθόνη ελέγχου για όλους τους προβολείς κατά την νυχτερινή εργασία. 

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ