Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Η Ε.Ι.Ε.Τ. στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετείχε η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου στην οποία μέλος είναι η εφημερίδα ΑγροΈκφραση.

Αναλυτικότερα: Σε δικό της χώρο της στην είσοδο της 86ης ΔΕΘ, συμμετείχε η ΕΙΕΤ σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για μια ακόμα δράση εξωστρέφειας της Ε.Ι.Ε.Τ. που σκοπό έχει να αναδείξει την δυναμική του Περιφερειακού Τύπου και την ανάγκη να στηριχθεί από την Πολιτεία, ως μια ανεξάρτητη φωνή, με μεγάλη διείσδυση στις τοπικές κοινωνίες, που αναδεικνύει θέματα που… διαφεύγουν των κεντρικών μέσων και συμβάλουν στον πλουραλισμό και την αποκέντρωση της ενημέρωσης.

Παρόντες στη ΔΕΘ ο Πρόεδρος της ΕΙΕΤ Αντώνης Μουντάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Σταύρος Μάτσης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Διονύσης Τριανταφύλλου, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Σουρλόπουλος, ο Ταμίας Άγγελος Βασίλαινας και ο ειδικός Γραμματέας Γιώργος Αργυρίου.

Από τον χώρο μας πέρασαν υπουργοί, βουλευτές, περιφερειάρχες δήμαρχοι, κλπ., οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη δράση της Ένωσης, αλλά και συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα που ταλανίζουν τις εφημερίδες μας.

Το Δ.Σ. είχε σειρά επαφών με αφορμή το νέο σχέδιο νόμου του έντυπου τύπου, καταθέτοντας τις θέσεις της Ε.Ι.Ε.Τ. που θα αποτυπωθούν σε υπόμνημα το οποίο θα αναρτηθεί στη σχετική διαβούλευση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο που φρόντισαν να φιλοξενηθούμε στο περίπτερο της Περιφέρειας, λίγα μέτρα από την κεντρική είσοδο της 86ης ΔΕΘ, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως την στήριξη τους προς τον εβδομαδιαίο Περιφερειακό Τύπο.

Η ΕΙΕΤ θα παραμείνει στη ΔΕΘ καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς την Τετάρτη θα επισκεφθεί την Έκθεση ο Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης και το Σαββατοκύριακο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Η καρδιά του εβδομαδιαίου Περιφερειακού Τύπου χτυπά και στη Θεσσαλονίκη!

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.

Στις 2 φωτό είναι τα μέλη της ΕΙΕΤ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κΟικονόμου και στην άλλη με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Αγοραστό

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ