Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Φαραντούρης-Αλειφτήρας, σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Δύο υποψηφίους ευρωβουλευτές θα φιλοξενήσει σήμερα Τρίτη 4-6-2024 και ώρα 22:30, η τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης, με τους οποίος θα συζητηθούν μια σειρά αγροτικών θεμάτων, που άπτονται του ενδιαφέροντος, γεωργών, κτηνοτρόφων και καταναλωτών.  

Πιο αναλυτικά, στο πρώτο μέρος της εκπομπής, καλεσμένος είναι ο κ. Νικόλας Φαραντούρης,Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και Δικαίου της Ενέργειας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, δικηγόρος, αμπελουργός-οινοποιός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον «ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία».

Στο δεύτερο μέρος καλεσμένος είναι ο Σωκράτης Αλειφτήρας, αγρότης-κοινωνιολόγος, εκπρόσωπος τύπου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ