Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ ζωντανά στην εκπομπή “Θεσσαλική Γη” στην τηλεόραση του “Astra tv”

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι καλεσμένος στο πρώτο μέρος της σημερινής (Τρίτη 21-6-2022) τηλεοπτικής εκπομπής  «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30  ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Με τον κ. Λυκουρέντζο θα συζητηθούν όλα τα θέματα και τα προβλήματα που άπτονται των αποζημιώσεων των γεωργών και των κτηνοτρόφων καθώς και το μέλλον της γεωργικής ασφάλισης στη χώρα μας.

Ακολούθως, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων ΟΣΔΕ (ΠΕΦΑ) κ. Γιάννης Φλωρίδης και ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΟΑΣΝ Λάρισας κ. Σωκράτης Αλειφτήρας,  θα αναλύσουν τα προβλήματα που υφίστανται φέτος με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και κατά πόσο κινδυνεύει η καταβολή της προκαταβολής της Βασικής Ενίσχυσης τον  ερχόμενο Οκτώβριο. 

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ